Bu virüs yeni değil. 6 sene öncede vardı.bugün Çin diyarından bir virüs haberi daha geldi HANTA Virüsü fareden insana geçen bir virüs fare,fare dışkısı ve farenin gezdiği yerlerde temas eden kişilerin ellerini ağız göz gibi yerlerine değmesi sonucu vucuda girip ateş yapan bir hastalık 1 kişi ölmüş ölen hasta ile yolculuk yapan 30 kişi karantinada iyi olan tarafı bu virüs insandan insana geçmiyormuş tabi Korona gibi mutasyona uğramamış veya bir vucuddu Korona ile tanışıp akıl almamışsa
bugün Çin diyarından bir virüs haberi daha geldi HANTA Virüsü fareden insana geçen bir virüs fare,fare dışkısı ve farenin gezdiği yerlerde temas eden kişilerin ellerini ağız göz gibi yerlerine değmesi sonucu vucuda girip ateş yapan bir hastalık 1 kişi ölmüş ölen hasta ile yolculuk yapan 30 kişi karantinada iyi olan tarafı bu virüs insandan insana geçmiyormuş tabi Korona gibi mutasyona uğramamış veya bir vucuddu Korona ile tanışıp akıl almamışsa
Bugün markete gittim. Bugün gördüklerimden sonra anladım ki bizi bu mikrop ya öldürür ya da kurtuluruz . Hijyen önlem falan bize bir kaç gömlek bol gelir . Gördüklerim den bir kaç örnek:
Hanimefendinin biri kariyerden aldığı poşeti açamayınca yüzündeki maskeyi açıp parmaklarını yalayıp açmaya çalıştı.
Bir genç kız ellerine eldiven takmış. Ellerine taktiği eldivenle keyifli keyifli burnunu kaşıyordu .
Markette çalışanların çoğunun yüzünde maske olmasına rağmen bir çoğu araba penceresi gibi yüzden çeneye indirilmiş durumdaydı.
Esnafın biri işyerinin önünde yüzündeki maskeyi çenesine indirmiş keyifli keyifli sigara içiyordu.
Oy anam oy .......
Kime hakaret etmişim anlamadım ben . Lütfen izah edermisiniz .Lütfen bu forumda kimse bir millete yada insana aşağılayıcı ve hakaret edici cümle kullanmasın. Moderatörler buyrun.
Zaten sizi kastetmedim.Kime hakaret etmişim anlamadım ben . Lütfen izah edermisiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?