ct app modül yardım

orb

Üye
Katılım
30 Ağu 2007
Mesajlar
37
Puanları
1
Arkadaşlar;

Elimde uçan makas siteminde çalışan control techniques sp model ve bu sürücüye bağlı app modül var.Kesim sisteminin çalışması için program app modülün içinde yüklü programı upload ediyorum.Fakat bilgisyarda sypt programı ile açtığımda içindeki yazılımı göremiyorum.Yardımcı olacak arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.


Saygılar
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
proğram ct'nin çözüm paketi ile yüklenmiştir.çözüm paketlerinde app içine yazlıan proğramın yanlızca .bin dosyası mevcuttur.sypt'in kaynak kodları yoktur.bu nedenle proğramın içeriğinigöremezsin.üzgnüm :(
 
Fakat bu ct nin yazdığı bir program değil başka bir arkadaş yazmış.Söylediklerin bu program içinde geçerlimidir?
 
evet , yanlızca .bin file yüklenmişse göremezsin
 
ayni uygulamayi bende defalarca çalıştırdım kurdum. bende çok merak etmiştim bu dosyayı patlatmayı. hatta bi kaç arkadaşla uğraştık ama beceremedik. fakat sonra kendi flying shear uygulamamızı kendimiz yazdık. syptpro ile.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,101
Mesajlar
923,250
Kullanıcılar
451,418
Son üye
sedat6776

Yeni konular

Geri
Üst