Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yukarida paylasima acmis oldugunuz SALON.rar dosyasini indirdim.
Paylasim yapmis oldugunuz dosya icerisinde 2 adet resim ve 2 adet pdf dosyasi mevcut.
Buraya kadar hersey normal, gelin gorun ki,
Kod:
Solan aydınlatmasında nelere dikkat edilmelidir, adınlatmanın zayıf olmaması için ne gibi hesaplamalar yapılıyor.
gibi bilgiler paylasima sunmus oldugunuz dosya icerisinde yok!
Sanirim asil onemli olan kisimlari eklemeyi unuttunuz. Zira paylasima sunmus oldugunuz dosya bu sekliyle hic bir ise yaramaz.
bir kaç düğüne gözlemci olarak katılsan en iyisi. daha sonra gözlemlediklerinden ve hesaplamalarıdnan yola çıkarak proje yaparsın. düğün salonlarında aydınlatmadan başka klima havalandırma ve ses sistemi tasarlaman daha mantıklı olur. özellikle asma tavan höparlörleri çok işine yarar.
Kusura bakmayin ben paylasimda bulundugunuzu sanmistim, oysa ki siz soru sormussunuz.
Daha once DUGUN SALONU gibi bir yerin projesi ile hic calismadim.
Projelerimde DIALUX programini kullaniyorum. Odanin genislik ve uzunluklarini giriyorum.
Projede kullanacagim armaturleri secip ortamin kac lux olmasi gerektigini belirliyorum. Gerisini DIALUX programi gayet basarili bir sekilde yapiyor.