serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,292 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 8 Mar 2015 #1 Değerli arkadaşlar , Dünya kadınlar gününü kutlayarak buradan da toplumsal olarak bir noktaya değinmek istedim. Forumumuzda da bulunan bayanların kadınlar günü kutlu olsun. Baş tacımız olan bayanlar için sadece bir gün değil her gün sağlık mutluluklar dilerim. Saygılarımla
Değerli arkadaşlar , Dünya kadınlar gününü kutlayarak buradan da toplumsal olarak bir noktaya değinmek istedim. Forumumuzda da bulunan bayanların kadınlar günü kutlu olsun. Baş tacımız olan bayanlar için sadece bir gün değil her gün sağlık mutluluklar dilerim. Saygılarımla
T-Tech Paylaşımcı üye Katılım 6 Eki 2014 Mesajlar 808 Puanları 106 8 Mar 2015 #2 Kadınlar bir toplumun yüz akıdır. Bir toplumun gelişmişliği kadının gelişmişliğiyle doğru orantılıdır.
Kadınlar bir toplumun yüz akıdır. Bir toplumun gelişmişliği kadının gelişmişliğiyle doğru orantılıdır.
aslan93 Üye Katılım 23 Eki 2011 Mesajlar 369 Puanları 31 8 Mar 2015 #3 Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor,eşitlik,özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum. Ve şu sözle bitiriyorum : Belki şurada kadına uzanan eller vardır. Şuraya da o elleri kırılırken çizelim. / Ressam Bob /
Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor,eşitlik,özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum. Ve şu sözle bitiriyorum : Belki şurada kadına uzanan eller vardır. Şuraya da o elleri kırılırken çizelim. / Ressam Bob /