merak etme artık uçak muçak vuruyorlar.40 sene içinde artık uçak muçak vuracak hale gelirdi
enikleyen suriyeliler için ne düşünüyorsun?Katlanarak artan dünya nüfusunun gıda, enerji ihtiyacının arz-talep dengesizliğinin çözümü olarak ormanları yakmak bana da saçma geldi....
Ben olsam küresel ısınma kaynaklı tarım arazilerinin değişmesinden yakın zamanda aç kalacak, göç edecek milyonlarca insanı durdurmak için başka çareler arardım veya direkt gelişmemiş ülkelerin nüfusunu azaltmanın yoluna bakardım.
herifler 3.000 tl ye ranzada bir yatak usulü kalıyor şimdilik tabiki, bende köyüme göç ediyorum mecbur, ev sahibi 3.500 den 10.000 e çıkarttı kirayı...' günlerdir münakaşa ediyoruz bi sabah bağcılarda kiracı ev sahibi cinayet haberi daha manşet olursa şaşırmayınenikleyen suriyeliler için ne düşünüyorsun?
Modern kahvehane muhabbetleri malesef . Tek farkı ortada duman yok .yaşadığımız dünyada komplo teorileri asla bitmez. herkes kendi penceresinden haklı. ortada bir haklılık meselesi varsa sorun asla çözülmez. çünkü herkes kendi doğrularında haklıdır. ben arık bu konuda yazmayacağım. çünkü duygularım, düşüncelerim bir çok kişiyi rahatsız edecektir. ben kötüyüm özür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?