Dac-el muhendislik

Katılım
2 Haz 2006
Mesajlar
22
Puanları
1
Merhaba arkadaslar

Perpa'da kurulu olan Dac-El muhendislik firmasının Kocaeli - Adapazarı Bolge Sorumlusu olarak yeni işime başlamış bulunmaktayım. Endustriyel urunlerini satısı ve muhendislik uygulamalarının tanıtımı bolgemizde gerceklestiriyorum. Konuyla ilgilenen arkadaslar bana kontrolkalemi uzerinden yada 0 541 452 22 51 nolu telefondan ulasabilirler. Urunlerimiz ile ilgili olarak on bilgi sahibi olmak isteyen arkadaslar icin www.dacel.com.tr adresini ziyaret etmelerini oneririm. İlgilenen arkadaslar ile en yakın zamanda tanısabilmeyi ümit ederim.

Saygılarımla.
 
işin hayırlı olsun arkadaşım bende öğrenciyim istanbuldayım bana öğrenmek amaçlı ucuz bir plc lazım. sitenizden baktım önemli olan ucuzluğu olsun ve kolay olsun bana birkac alternatif ve fiyat söylermisin.
 
PLC de ne yapmak istedigin cok onemli aslında ama yinede ucuz olsun gerisi onemli degil diyorsan sana Vigor marka plc oneririm. programlaması standar ethernet cıkıslı modulleride bulunmakta ve fiyatları diger markalar ile karsılastırılamayacak kadar uygun bir urun bu.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,932
Mesajlar
921,823
Kullanıcılar
451,108
Son üye
oguz0714

Yeni konular

Geri
Üst