Makina satılmayacağı için ve kaba iskelet hali olduğu için şuan bu şekilde işimizi görüyor, teşekkürler öneriniz için.makine tasarlıyorsanız mutlaka solidworks gibi montajını gene programdan yapabileceğiniz programlar kullanmanız daha avantajlı olur.
Plazma kesim lazer kesim gibi makineleri üretmek aslında çok önemli!2007 yılında istanbulda bir firma 800 bin euro verip bir tane italyadan aldığını duydum.800 bin euro bence az bir para değil ve yurtdışına gitti bu para!Kaç tane işçi çalışır o paraya!İnşaallah başarılı olursunuz!Seri üretim yapacakmısınız yoksa kendiniz için özel mi üreteceksiniz?Makina satılmayacağı için ve kaba iskelet hali olduğu için şuan bu şekilde işimizi görüyor, teşekkürler öneriniz için.
Yukarıdaki modeli kendimiz için yapıyoruz, şuan için yapıp satma planımız yok. Dediğiniz gibi lazer tezgahlar pahalı ancak, yerli olarak plazma tezgah üretimi gayet yaygın ve fiyatları da çok yüksek değil.Plazma kesim lazer kesim gibi makineleri üretmek aslında çok önemli!2007 yılında istanbulda bir firma 800 bin euro verip bir tane italyadan aldığını duydum.800 bin euro bence az bir para değil ve yurtdışına gitti bu para!Kaç tane işçi çalışır o paraya!İnşaallah başarılı olursunuz!Seri üretim yapacakmısınız yoksa kendiniz için özel mi üreteceksiniz?
Edit:2//
Yukarıdaki makinanın tüm hareket yazılımlarını (linear interpolated n axis), areste çizilen pcbnin delik koordinatlarını okuyup motorlara G koduna benzer kodlar gönderen arayüz yazılımını tamamen biz yaptık ve bunun için chipkit uno32 geliştirme bordunu kullandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?