Reaksiyon kardes olmadı yapamadım fotoğraftaki malzemelere göre çizebilirmisiniz malzemeleri Türkiye den almıştım burda (fransa) hepsini yeni pano yla degismesi gerekiyormuş bana masraflı olacak ondan elimdeki malzeme kullanmak zorundayım önceden manuel olarak gayet güzel çalışıyor fakat hidrafor bağlanın ca Sigorta atıyor gerekirse bütün hepsini elle çizebilirim fakat malzemelerin ismini elektirik dilinde bilmiyorum vesselâm
reaksiyon kardes bende bulunan bağlantıyı çizdim şimdi burda ki (x ve y ) uçlarına basınç şalteri bağlayınca Sigorta atıyor resim deki bağlantıya göre ne yapmam lazım
Bağlantılarını yeniden düzenlemelisin çok karışık olmuş.Çizdiğin şemada faz nötr hangisi isimlerini tam olarak yazarsan daha kesin sonuca ulaşabilirsin.Kısa devre var gibi.Basınç şalteri hangisinden kullanıyorsun Flatör mü? Prosestat mı?
Bağlantılarını yeniden düzenlemelisin çok karışık olmuş.Çizdiğin şemada faz nötr hangisi isimlerini tam olarak yazarsan daha kesin sonuca ulaşabilirsin.Kısa devre var gibi.Basınç şalteri hangisinden kullanıyorsun Flatör mü? Prosestat mı?