Valla arkadaşlar resimdeki adı ne ise bilmiyom internete baktım hidrafor diye biliyordum ondan@zeynep reyhani senin kirmizi hidrafor dediğin genleşme tanki olmaisn sakin ?
Aynen ole veysel kardesEvet tanktan bahsediyor çıkışında da basınç şalteri var oraya bağlantı yapacak.Yani basınç şalteri hem hidroforu hem dalgıcı durduracak.Ben öyle anladım İş çok basit aslında arkadaşımızın kafası karışmış sadece
Basınç şalteride 4 tane giriş var ayrıca panoyu sokmuştum herseyi geri yerine takayim@zeynep reyhani tek yapman gereken basinç şalterine faz vereceksin.
Şunu beleirteyim sana basinç şalterine faz-nötr girmez. sadece faz gireceksin ve faz çıkacaksin çıkan faz ucunu ise dalgiç pmpanin kumanda ucuna bağlayacaksin.
Bu konuda halen sıkıntı yaşiyorsan ve su an cihaz basinda ise tlf ile yardim etmeye çalışırım.
Allah razı olsun hocam hepsini yeniden yapayım yerine yerleştiren eğer takılır Sam geri dönerim Sağol@zeynep reyhani basinç şalteri iki şekilde çalışma özelliği var 380V ve 220V olarak değişir. Basinç şalterin 4 veya 6 tane klemans ucu olabilir sadece senin en üst klemansin sol tarafina faz gir ve ayni klemnsi sağ tarafindan faz çıkışını al ve kumanda ucuna bağlantini yap.