Under Ground
Profesyonel Üye
Bahsettiğiniz ürün sürücü olmaktan daha çok büyük ihtimal tristörlü bir gerilim kiyicisidir. Üzerine birde aşırı akim koruma koyarsan al sana bir fazli sürücü [emoji3]Mekanik bir sistemde zaman kayışı arızası
olmuştu.Tam o günlerde,ellerinde bu cihazla
İzmirden bir arkadaş pazarlama için geldi.
Ondan kapıp bağladım.Arıza olması halinde
tamir için yedekleme istediğimde,içindeki en-
tegreleri renklerle boyamışlar,mavi/sarı/ye-
şil yaparsınız ! diye gırgır olmuştu.Daha son-
ra,makina kurucusu İtalyan firmasından bir
Makina Mühendisi geldi.Uygulamayı görün-
ce ağzı bir karış açıldı.Demekki,30-40 yıl ön-
ce,kafası çalışan mucitlerimiz ! daha çok-
muş .Bu konu 30-40 yıl önce çözülmüşse şimdi olmaması büyük ayıptır.
Zaten anlama sami baba. 40 indan sonra bitkisel beslenmek lazım [emoji3]Çok fazla anlamam o işten,ben
elektrikçiyim.Kıymadan,köfteden anla-
mam.
Dandik o etiket yav ... kim itibar ederDalgıç pompayi diyorsaniz yerin derinliklerinde o şu an
Aksa marka aap5500 modeli max guc 4.5 kw olan model pompayı sorunsuz çalıştırdı onunla kullanacağız artık. Pompa çalıştığında sesinde cok az bir degisiklik oluyor zorlanmiyor jeneratör yani
Pardon 2000 watt mis benim gördüğüm değer.
Ekli dosyayı görüntüle 63878
Bu elektrikli süpürgeyi 3000 watt tam sinus inverter kaldırıyor
Ekli dosyayı görüntüle 63879
Kitapçık kayboldu gitti bir de bu süpürge yeni bir model değil ki en az 6-7 yıllık 1000 watt alti olacağını sanmıyorum.Dandik o etiket yav ... kim itibar eder. Sizin model bu mu? DC 4300 Üzerinde kocaman 2200W yazan?
Teknik verileri karşılaştrın, olmadı kitapçığına göz atın o da yazarsa ...
https://www.guncelsepet.com/u/fantom-4-ceker-dc-4300-yatik-elektrikli-supurge-2200-w-/114
https://www.hepsiburada.com/fantom-...att-elektrikli-supurge-kirmizi-pm-evfandc4300
Bariz fark var ... 2200W - 850W?
Kaçlık kaç ad Panel varMerhabalar 50 metre derinlikte 2 beygir 1.5 kw impo marka dalgic pompa var.
3000 watt tam sinus inverter (150 amper full dolu aküye bağlı) dalgıç pompa çalıştığı anda kapanıyor. Ayni inverter tam boy buzdolabini saatlerce çalıştırabiliyor. Dalgıçlar çalıştığı anda çok yük çekiyormuş bunun için ara devre elemanı çözüm olur mu ? Aksa'nın 5500 modeli (5.5 kva) bunu alacağız yeterli olur mu ?
Jeneratör yerine daha uygun yöntem var mı sormak istedim. Bu arada 2.2 kw jeneratör de var ama cok aşırı zorlanıyor büyük ihtimal de ceviremiyordur pompayı.
İnternette soft starter, sürücü vs. bunları gördüm ama anlayamadım.
Merhabalar 50 metre derinlikte 2 beygir 1.5 kw impo marka dalgic pompa var.
3000 watt tam sinus inverter (150 amper full dolu aküye bağlı) dalgıç pompa çalıştığı anda kapanıyor. Ayni inverter tam boy buzdolabini saatlerce çalıştırabiliyor. Dalgıçlar çalıştığı anda çok yük çekiyormuş bunun için ara devre elemanı çözüm olur mu ? Aksa'nın 5500 modeli (5.5 kva) bunu alacağız yeterli olur mu ?
Jeneratör yerine daha uygun yöntem var mı sormak istedim. Bu arada 2.2 kw jeneratör de var ama cok aşırı zorlanıyor büyük ihtimal de ceviremiyordur pompayı.
İnternette soft starter, sürücü vs. bunları gördüm ama anlayamadım.
Merhaba yorumunuz için teşekkürler. 1.5 kw impo marka dalgıç pompayı 5.5KVA (max 4.5 kw güç veren) aksa aap5500 jeneratör ile çalıştırıyoruz. Üstelik çalışırken 2000 watt basınçlı araba yıkama makinesi de kullandik sorun olmadi hiç.* Güneş enerji panellerinde akülü sistem derin kuyu çalıştırılması yapılmaz. Gün ışığında alınan enerji sürücü yardımıyla direk olarak derin kuyu dalgıç pompasına aktarılır. Akülü sistem düşük enerji gerektiren temel ihtiyaçlarda uygulanabilir (buzdolabı, tv, radyo, aydınlatma,)
1,5 kw derin kuyu dalgıç pompası nominal çalışma akımı 9.2 amper dir, 9.2 amper çeken demerajlı monofaze dalgıç pompayı çalıştırmak için gerekli olan jeneratör gücü 10kw ( 12.5 KVA ) olmalıdır.
Eyüp KILIÇARSLAN
www.dalgicpompaservisi.com
Akü 12,6 volt x 150ah = 1.890 watt yapar full dolu iken.
dalgıç sürekli 1.500 watt çeker.
Akü de watt 1.499 watt olduğu anda sistem çöker.
Yani siz aslında 391 watt lık bir güçle dalgıç pompayı çalıştırıyorsunuz.
işin mantığı bu şekilde.
inverter 3.000 watt diye 1.890 wattı alıp size 3.000 watt yapmaz.
391 watt lık güçle de o pompayı çalıştırmanız da imkansız.
Dalgıç ilk kalkış anında akünün bütün enerjisini çeker.
en az 4.000 watt ile deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?