Dar alan

Sa ustalar nasılsınız umarım iyisinizdir.Ustalar bir kaç sorum olacak cevaplar mısınız?
Ustalar dar bir çalışma alanında iyi(elim kolay kolay hareket etmiyor) çalışamıyorum tavsiyeleriniz var mı?
Ustalar sıva üstü priz için kablo(2.5mm) kesmeye çalıştım ama falcata zor kesiyor kabloyu bu neden olur?Prize sensörlü tavan armatür için ek yapmaya kalktım ama ek yapamadim buattan aldım kablolar hareket etmiyor kablolar taş gibi olmuş kablolar neden taş gibi olur?
Ustalar tavsiyeleriniz nelerdir?

SORU 1-Ustalar dar bir çalışma alanında iyi(elim kolay kolay hareket etmiyor) çalışamıyorum tavsiyeleriniz var mı?
CEVAP 1-Alanı genişlet ,geniş alanda çalış.
SORU 2-Ustalar sıva üstü priz için kablo(2.5mm) kesmeye çalıştım ama falcata zor kesiyor kabloyu bu neden olur?
CEVAP 2- Falcata ile kablo kesilmez. Yan keski yada kablo makası kullan.
SORU 3-Prize sensörlü tavan armatür için ek yapmaya kalktım ama ek yapamadim buattan aldım kablolar hareket etmiyor kablolar taş gibi olmuş kablolar neden taş gibi olur?
CEVAP-Ek yapama sebebin nedir yazmamışsın. ??? Tesisat eski ve kalitesiz malzeme ile yapılmışsa ve buatlarda kablo için yeterli pay bırakılmamışsa kablolar biraz zorlar.

Forum istatistikleri

Konular
130,087
Kullanıcılar
453,110
Son üye
Cagbah

Yeni konular

Geri