Dc ile akü şarj etme

iki adet dıyot ile yapa biliirsin aksı taktırde dınamo motor gıbı doner

dc motorun sureklı aynı yonde donecekse onun artı ucunu bulup dıyotdan anot ucuna baglıcaksın dıyodun katot ucunuda akuye dier dıyoduda tam tersı dc motorun eksı ucunu bulacaksın busefer katoduna eksıucunu baglıcak anotucunuda akunun eksı kutbuna baglıcaksın

çok saol bide1. dcnin hareket etmesiyle oluşan elektirik enerjisini başka 2.dc ye verdim fakat hareket eden 1.dc nin yavaşladığını gördüm enerji verdiğim 2dc hareket ettiği için elektirk üretip 1. dc yi yavaşlattımı acaba eyer öyle bişi varsa nasıl hallederim

simdi dc motorla elektrık uretmeye basladıgına bır alıcı baglarsan ureten dc mılı zorlanır yuke gırdıgı ıcın

Zaten bura kaydolmamın nedeni bu siz bilgilerinizi verin ki bizde bilgi sahibi olalım
Eyvallah sağol kaydolmakla iyi iş yapmışın ama kaydoldum her istediğimi sorma hakkım var düşüncen yanlış, önce araştır oku önceden sorulmuş mu ne cevap verilmiş ne öneri çözüm sunulmuş! Bakmışsın aynı soruda grafik resim vardır hatta vidyo.

malesef bunun bır cozumu yokturr sen ne yapmayua calıstıgınjı soylersenn belki baska fıkırler cıkarta bılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…