yok yok bence macrondur
macron get out of france
makarondur o
Seninki çok büyük oldu. Bizim makinelere büyük gelir. Şunu yeniden tasarlayıp daha küçük yapsan. Hatta bizim spindle'a bağlanacak triger kayışlı bir sistem yapabilsen sanırım direk alırız onu.
Shank kaç?
6mm kullanmam derseniz değişik işler var aslında ama @KAYSERİ yi uyandırmayın
Cinslik yaparsın, pazarlık edersin diye.O ne demek şimdi
10-12 shank olmalı..
O kadar mesajı alıntı yapmaya uğraşmadım, sıkı verdim ketçap ı diyip mevzunun ortasına düşüyorum. Suat ın kafasına yatarsa hayata geçer, yoksa ııhh. Nede olsa tecrübeli, 2 senedir uğraşıyor. Kendi payıma ben ısınmadım, Mesela, 6mm. çakıyla işi kestiniz, 4.2 mm delik + 5 klavuz Kütt. Yemedi shank (pens den bahsediliyor zannımca) 4.2, 5, 6 mm sıkan tek pens görmedim, Yok abü ben 3mm le keserim, aynı çakıyla 4.2 ye büyütür, glavızıda el de çekerün derseniz,, aleti niye yaptınız. 6 mm. üstü için bişey de demedim. Ketçap da acılı bu arada merak edenlere.
Makaron [emoji1] [emoji2]
İşte buna o bantta öyle bir alet yapmışlar adam, ingiliz anahtarı gibi yandan geliyor, Triger kayış gibi birşeyler var üzerinde. O dönüyor. ve civatayı belirli bir torkta sıkıyor. Çünkü sonunda cırcır sesi geliyor.
Böyle bir sistem bilen var mı?
küçük oyuncaklar için tasarlanmış birşeyi böyük oyuncaklara uydurmak sıkıntıdırŞarjlı matkapların üzerindeki tork ayar kısmının içinde bir yay var. Yayın iki ucunda da debriyaj sistemindeki plakalar gibi birer plaka var. sertliği artırdıkça yayı sıkarak yayın daha çok kurulmasını sağlıyor ve daha yüksek güçlerde kaçırmayı engelliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?