tayfunsun Üye Katılım 9 May 2018 Mesajlar 127 Puanları 1 31 Ağu 2018 #1 dedektorun takılı oldugu yerde ısıgı 5 sn de bır yanıp sonuyor arkadslar,calısma mantıgı bu sekıldemı resım paylasıyorum tesekkur ederım Moderatör tarafında düzenlendi: 31 Ağu 2018
dedektorun takılı oldugu yerde ısıgı 5 sn de bır yanıp sonuyor arkadslar,calısma mantıgı bu sekıldemı resım paylasıyorum tesekkur ederım
Hamdiiersknn Üye Katılım 8 Mar 2018 Mesajlar 191 Puanları 1 Yaş 30 31 Ağu 2018 #2 tayfunsun' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 47222 dedektorun takılı oldugu yerde ısıgı 5 sn de bır yanıp sonuyor arkadslar,calısma mantıgı bu sekıldemı resım paylasıyorum tesekkur ederım Genişletmek için tıkla ... Ne dedektörü bu ?
tayfunsun' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 47222 dedektorun takılı oldugu yerde ısıgı 5 sn de bır yanıp sonuyor arkadslar,calısma mantıgı bu sekıldemı resım paylasıyorum tesekkur ederım Genişletmek için tıkla ... Ne dedektörü bu ?
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,337 Puanları 2,956 31 Ağu 2018 #3 Hamdiiersknn' Alıntı: Ne dedektörü bu ? Genişletmek için tıkla ... GFE-ZEOS-AS-H Intellıgent Adresli Isı Dedektörü tayfunsun' Alıntı: dedektorun takılı oldugu yerde ısıgı 5 sn de bır yanıp sonuyor arkadslar,calısma mantıgı bu sekıldemı resım paylasıyorum tesekkur ederım Genişletmek için tıkla ... bende sistemini bilmiyorum tahminim iletişim kurduğunu çalıştığının göstergesidir . Son düzenleme: 31 Ağu 2018
Hamdiiersknn' Alıntı: Ne dedektörü bu ? Genişletmek için tıkla ... GFE-ZEOS-AS-H Intellıgent Adresli Isı Dedektörü tayfunsun' Alıntı: dedektorun takılı oldugu yerde ısıgı 5 sn de bır yanıp sonuyor arkadslar,calısma mantıgı bu sekıldemı resım paylasıyorum tesekkur ederım Genişletmek için tıkla ... bende sistemini bilmiyorum tahminim iletişim kurduğunu çalıştığının göstergesidir .
Hamdiiersknn Üye Katılım 8 Mar 2018 Mesajlar 191 Puanları 1 Yaş 30 31 Ağu 2018 #4 arkaplan' Alıntı: GFE-ZEOS-AS-H Intellıgent Adresli Isı Dedektörü bende sistemini bilmiyorum tahminim iletişim kurduğunu çalıştığının göstergesidir . Ekli dosyayı görüntüle 47230 Genişletmek için tıkla ... Bu demi alttaki kırmızı ısıklarmı yanıyo ?
arkaplan' Alıntı: GFE-ZEOS-AS-H Intellıgent Adresli Isı Dedektörü bende sistemini bilmiyorum tahminim iletişim kurduğunu çalıştığının göstergesidir . Ekli dosyayı görüntüle 47230 Genişletmek için tıkla ... Bu demi alttaki kırmızı ısıklarmı yanıyo ?
Hamdiiersknn Üye Katılım 8 Mar 2018 Mesajlar 191 Puanları 1 Yaş 30 31 Ağu 2018 #6 tayfunsun' Alıntı: evet bu Genişletmek için tıkla ... Sensörü çalıştırmayı deneyin bi. Örneğin gaz algılıyosa cakmak tutun altına. Denemenin en basit yöntemi.
tayfunsun' Alıntı: evet bu Genişletmek için tıkla ... Sensörü çalıştırmayı deneyin bi. Örneğin gaz algılıyosa cakmak tutun altına. Denemenin en basit yöntemi.
Konu Sah tayfunsun Üye Katılım 9 May 2018 Mesajlar 127 Puanları 1 31 Ağu 2018 #7 denerım fakat ısı dedektoru demıs bırısı,gaz olurmu ? ısıklar normal anlasılan ole dıyosunuz
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,337 Puanları 2,956 31 Ağu 2018 #8 tayfunsun' Alıntı: denerım fakat ısı dedektoru demıs bırısı,gaz olurmu ? ısıklar normal anlasılan ole dıyosunuz Genişletmek için tıkla ... Bence yüksek ısıda çalışıyor olmalı !!! Araştırın Danışın sorun !!! http://www.gfe.com.tr
tayfunsun' Alıntı: denerım fakat ısı dedektoru demıs bırısı,gaz olurmu ? ısıklar normal anlasılan ole dıyosunuz Genişletmek için tıkla ... Bence yüksek ısıda çalışıyor olmalı !!! Araştırın Danışın sorun !!! http://www.gfe.com.tr
Hamdiiersknn Üye Katılım 8 Mar 2018 Mesajlar 191 Puanları 1 Yaş 30 1 Eyl 2018 #9 tayfunsun' Alıntı: denerım fakat ısı dedektoru demıs bırısı,gaz olurmu ? ısıklar normal anlasılan ole dıyosunuz Genişletmek için tıkla ... Yazdığım mesaj gitmeyince Ekran görüntüsü aldım.
tayfunsun' Alıntı: denerım fakat ısı dedektoru demıs bırısı,gaz olurmu ? ısıklar normal anlasılan ole dıyosunuz Genişletmek için tıkla ... Yazdığım mesaj gitmeyince Ekran görüntüsü aldım.
nasah53 Üye Katılım 17 Eyl 2008 Mesajlar 320 Puanları 1 Yaş 40 1 Eyl 2018 #10 Isı ise 60 derecede açması lazım Fön makinası tutun Çalışma mantığı odur doğru ışıklar yanıp sönecek belli dereceye ulaştığında dedektör devreye girince ışıkları yanık kalır
Isı ise 60 derecede açması lazım Fön makinası tutun Çalışma mantığı odur doğru ışıklar yanıp sönecek belli dereceye ulaştığında dedektör devreye girince ışıkları yanık kalır