confickerbelasi
Profesyonel Üye
dandik bir buzdolabına bu kadar dijital elektroniğe gerek yok ki...
Usta o kadar kablo koymuslar ..biri defroz yapiyor digeri zaman ayarliyor.biri motorla fani durdururyor digeri bilmem ne..o kadar kabloya bu kadar cihaz anca gider...heee ustu de carel vardi carel daha kapsamli..bu yine iyi .analogda yapsaydim bu daha fazla zaman ustalik para vs gidecekti .suan tek sıkıntım.defroz devreye girince motor calisirmi calismazmi onu bilmiyorum.calisirsa .benim motor calismiyor defroz devredeyken .onu cozdummu tamamdirdandik bir buzdolabına bu kadar dijital elektroniğe gerek yok ki...
Motor calisiyor.normalde donduruyor..ama defrozda calismiyor sadece...sicak gaz ayarli..o zaman motor çalışmıyor ...
Resistansli degil bu dolap.defroz da rezistans olsun içine ternometre koy ısıya bak.
Arkadaslar bi sorun daha olcak defroz yaparken motor calisirmi..defroz isareti cikiyor ama motor calismiyor..sıcak gazli defrozyapiyir bu alet..
Usta o kadar kablo koymuslar ..biri defroz yapiyor digeri zaman ayarliyor.biri motorla fani durdururyor digeri bilmem ne..o kadar kabloya bu kadar cihaz anca gider...heee ustu de carel vardi carel daha kapsamli..bu yine iyi .analogda yapsaydim bu daha fazla zaman ustalik para vs gidecekti .suan tek sıkıntım.defroz devreye girince motor calisirmi calismazmi onu bilmiyorum.calisirsa .benim motor calismiyor defroz devredeyken .onu cozdummu tamamdir