Konu Sah ozkanemr Üye Katılım 13 Şub 2024 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 29 13 Şub 2024 #11 KRNZ' Alıntı: dakikada kaç tur dönüyor sanki olayı anlamış değilim açıkçası Genişletmek için tıkla ... Dakikada ne kadar dönüyor bilmiyorum ve zaten sabit hızlı dönmüyor makina hızı değişiklik gösterebiliyor
KRNZ' Alıntı: dakikada kaç tur dönüyor sanki olayı anlamış değilim açıkçası Genişletmek için tıkla ... Dakikada ne kadar dönüyor bilmiyorum ve zaten sabit hızlı dönmüyor makina hızı değişiklik gösterebiliyor
KRNZ Üye Katılım 20 Şub 2023 Mesajlar 39 Puanları 1 Yaş 26 13 Şub 2024 #12 hocam Discord kullanıyorsan ekler misin beni DC : Krnz07
KRNZ Üye Katılım 20 Şub 2023 Mesajlar 39 Puanları 1 Yaş 26 13 Şub 2024 #14 melih2019' Alıntı: Kimin için yazdın? Genişletmek için tıkla ... Konu sahibine yazdım hocam yanlış anlaşılmasın
melih2019' Alıntı: Kimin için yazdın? Genişletmek için tıkla ... Konu sahibine yazdım hocam yanlış anlaşılmasın
Son98 Üye Katılım 18 Kas 2022 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 25 13 Şub 2024 #15 Milin bağlı olduğu kontaktörden sinyal alma şansın yokmu oradan yapabılırsın Mili donduren mıtorun kontaktoru
Milin bağlı olduğu kontaktörden sinyal alma şansın yokmu oradan yapabılırsın Mili donduren mıtorun kontaktoru
Konu Sah ozkanemr Üye Katılım 13 Şub 2024 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 29 14 Şub 2024 #16 Son98' Alıntı: Milin bağlı olduğu kontaktörden sinyal alma şansın yokmu oradan yapabılırsın Mili donduren mıtorun kontaktoru Genişletmek için tıkla ... Mil avare Kağıt geçiyor Kağıt koparsa duracak ve alarm verecek KRNZ' Alıntı: hocam Discord kullanıyorsan ekler misin beni DC : Krnz07 Genişletmek için tıkla ... Ustam discord kullanmıyorum
Son98' Alıntı: Milin bağlı olduğu kontaktörden sinyal alma şansın yokmu oradan yapabılırsın Mili donduren mıtorun kontaktoru Genişletmek için tıkla ... Mil avare Kağıt geçiyor Kağıt koparsa duracak ve alarm verecek KRNZ' Alıntı: hocam Discord kullanıyorsan ekler misin beni DC : Krnz07 Genişletmek için tıkla ... Ustam discord kullanmıyorum