Delta plc ve hmı hakkında bilgim yok denecek kadar az çalıştığım şirkette de bir çok yerinde kullanılmakta bu nedenle proğramlamlarını öğrenmek istiyorum.
S7200 ve Gemo plc leri kullandım ama hmı hiç kullanmadım buüne kadar nasıl öğrenebilirim türkçe dökümanları varmı..
birtane delta Panel ve bir plc al bende sana örnek progran vereyim kullanımı çok basit sen biraz incele sormak istediğin şeyler olursa sor yardımcı olurum. http://www.fastltd.net/dopdemo.zip
Delta plc ve hmı hakkında bilgim yok denecek kadar az çalıştığım şirkette de bir çok yerinde kullanılmakta bu nedenle proğramlamlarını öğrenmek istiyorum.
S7200 ve Gemo plc leri kullandım ama hmı hiç kullanmadım buüne kadar nasıl öğrenebilirim türkçe dökümanları varmı..
kardeş sana bakman gereken yeri gösterdim. orada HMI programlama hakkında dökümanlar var. benim yüklediğim dökümanlara bakarsan orada da PLC hakkında döküman göreceksin. PLC ve HMI 'a bakmana gerek kalmayacak
şöyle söyleyeyim onların dönem dönem kursları oluyor.bana da 1 sene sonra dönmüşlerdi.telefon açıp onlardan randevu talep edin ve firmalarına giderek ders alın