Delta plc ve hmi hk.

aks_fazli

Üye
slm arkadaşlar.

Delta plc ve hmı hakkında bilgim yok denecek kadar az çalıştığım şirkette de bir çok yerinde kullanılmakta bu nedenle proğramlamlarını öğrenmek istiyorum.
S7200 ve Gemo plc leri kullandım ama hmı hiç kullanmadım buüne kadar nasıl öğrenebilirim türkçe dökümanları varmı..

iyi çalışmalar

slm arkadaşlar.

Delta plc ve hmı hakkında bilgim yok denecek kadar az çalıştığım şirkette de bir çok yerinde kullanılmakta bu nedenle proğramlamlarını öğrenmek istiyorum.
S7200 ve Gemo plc leri kullandım ama hmı hiç kullanmadım buüne kadar nasıl öğrenebilirim türkçe dökümanları varmı..

iyi çalışmalar

aradığın herşey burada var. hayırlı çalışmalar

HMI Sistemler - KontrolKalemi.Com Otomasyon Forumu

ANSEZ elimde plc de var panelde ama proğramla ilgili bilgim olmadıgı için onlar bana ben ona bakıyorum:)

ANSEZ elimde plc de var panelde ama proğramla ilgili bilgim olmadıgı için onlar bana ben ona bakıyorum:)

kardeş sana bakman gereken yeri gösterdim. orada HMI programlama hakkında dökümanlar var. benim yüklediğim dökümanlara bakarsan orada da PLC hakkında döküman göreceksin. PLC ve HMI 'a bakmana gerek kalmayacak :)

aks fazli arkadaşım fast ltd diye bir şirket var bu firma deltayı türkiyeye getiriyor.bu firma ayrıca ücretsiz eğitim de veriyor.onlarla irtibata geç

Netten basvurdum ama dönüş olmadı

şöyle söyleyeyim onların dönem dönem kursları oluyor.bana da 1 sene sonra dönmüşlerdi.telefon açıp onlardan randevu talep edin ve firmalarına giderek ders alın

Forum istatistikleri

Konular
129,842
Kullanıcılar
452,688
Son üye
MEHMET ALİ BOZ

Yeni konular

Geri