DELTA PLC VE RC SERVO

ozerhancer

Üye
Delta plc ile RC servo motoru kontrol etmeye çalşıyorum ama daha verimli sonuç alamadım bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi. İyi günler.

Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Merhaba,

Delta PLC ile ilgili birçok doküman ve uygulamalar web üzerinde mevcuttur.
Burada dikkat etmeniz gereken husus bahsettiğiniz servoya hakim olmalısınız.

Yani bağlantıları, ayarları, yapılandırması vb. bilgileri detaylı olarak araştırmalısınız.

İyi çalışmalar.

Merhaba,

Delta PLC ile ilgili birçok doküman ve uygulamalar web üzerinde mevcuttur.
Burada dikkat etmeniz gereken husus bahsettiğiniz servoya hakim olmalısınız.

Yani bağlantıları, ayarları, yapılandırması vb. bilgileri detaylı olarak araştırmalısınız.

İyi çalışmalar.

Merhaba, cevabınız için teşekürler.
Gerekli araştırma ve çalışmaları uzun süreden beri yapıyorum. Fakat plc çıkışından pwm sinyali başarılı bir şekilde almama ragmen RC servoyu kontrol edemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba,

PLC konusunda yardımcı olabilirim.
Ancak diğer marka servo ile ilgili ürünün kendi teknik dokümanlarına veya satın aldığınız yere başvurmalısınız.

İyi çalışmalar.

bu projeniz tamamlandı mı? PLC den gelen pwm ile rc servo sürebildiniz mi?Benzer bi proje bende yapayı düşünüyorum
sanırım plc pwm çıkışını 24 V olarak veriyor.Sizin bunu transstör ile 5 V a düşürmeniz gerekiyor.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,686
Kullanıcılar
452,387
Son üye
fevzican

Yeni konular

Geri