Hırçın 41
Profesyonel Üye
Sayın ustam hem çalışıp hem mühendislik okumak bazen devamsizlik yaparak bölüm bitirilebilirmi mühendislik çok zor yapamazsin diyorlar sayın yaşlıuzmanın değerli yorumlarımıda bekliyorum
Zor falan değil hele hele bizim memlekette, önemli olan kapağı üniversiteye, istediğin bölüme atmak gerisi kaba tabirle eşşeği bağlasan mezun oluyor
Bölüm konusuna gelince herkesin ilgi duyduğu, sevdiği, becerebildiği konular olduğu gibi kanının ısınamadığı, soğuk gelen, zorlandığı konularda olabilir bir çok insanda bu böyledir. Ben mesela oldum olası Fiziğin mekanik ile ilgili konularını sevememişimdir, hep itici gelmiştir. Bunun zorlukla da alakası yok Arkadaşlarımın çok daha zor dediği ve başarısız olduğu konu ve derslerde başarılı olurken bu derslere ilgisizliğimden sevmememden dolayı düşük almışımdır. Elektronik konusuda Elektrik dalının kardeşi olmasına rağmen güç elektroniği hariç sevmedim sevemedim.
Sen sevdiğin ve ilgi duyduğun bölümü seç, çok zor yapamazsın diyenlere de gül geç
Gündüz hammallık yapıp gece elektrik mühendisliği (iö) okuyan arkadaşım vardı benim adı İsmet'ti kulakları çınlasın.