qwqwqw2401
Üye
henuz gelmedi kargoda ben de bekliyorum gelmesini. ben sadece soruyorum hangisiyle daha iyi olur diyesenin dinamo geldimi abi? taktınmı? bisikleti sürdünmü? önüne ölçü aleti bağlayıp bir lamba yakıp akımnı gerilimini ölçtünmü? elimizde ne var ? neyle ne yapacaz ?
yahu güzel insan, senin şu dinamo nanesinin bir linki filan yok mu? paylaşasın, dün akşamdan beri doğmamış çocuğa don biçtiriyorsun. linkini paylaş ta biz de bakalım ne özellikleri var. ona göre yorum yapalım.henuz gelmedi kargoda ben de bekliyorum gelmesini. ben sadece soruyorum hangisiyle daha iyi olur diye
https://www.hepsiburada.com/shine-b...sli-12-v-p-HBV00000R0984?magaza=YEDEK PARÇACIyahu güzel insan, senin şu dinamo nanesinin bir linki filan yok mu? paylaşasın, dün akşamdan beri doğmamış çocuğa don biçtiriyorsun. linkini paylaş ta biz de bakalım ne özellikleri var. ona göre yorum yapalım.
peki 12v da gelse 20 v da gelse o yine tornavidadan ayarlanan degeri mi verecekCin mali anahtarlamali voltaj regulatoru satiliyor.
Cikis voltajini tornavida ile cevrilen ayar dugmesiyle istedigin degere ayarlayabiliyorsun.
LM2596 Karti alacaksin.
Bunun çıkışı dalgalı akım olur.https://www.hepsiburada.com/shine-bisiklet-12-volt-dinamo-cift-cikisli-12-v-p-HBV00000R0984?magaza=YEDEK PARÇACI
paylasayim ama hic bir adam akilli bilgi yazmiyor
peki 12v da gelse 20 v da gelse o yine tornavidadan ayarlanan degeri mi verecek
dinamodan ciktigi gibi dogru akim olarak cikmiyor mu zaten hocam?Bunun çıkışı dalgalı akım olur.
Uygun devirde çevirdiğin zaman 12 volttan yuksek çıkış elde edebileceğini umuyorum.
Ama denemeden bilinmez tabi.
15 volt çıkarsa iyi olur.
Doğru akıma çevirip regulatöre bağlayacaksın.
12 volt çıkış vermezse 12 volttan küçük bataryaları şarj edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?