btemre06 Üye Katılım 14 Ara 2022 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 36 14 Ara 2022 #1 Arkadaşlar acil yardım lütfen odamıza tadilat yapılırken tavan arasında böyle birşey buldum fikriniz nedir dinleme cihazı olabilirmi Ekli dosyalar Image.jpeg 120.6 KB · Görüntüleme: 99
Arkadaşlar acil yardım lütfen odamıza tadilat yapılırken tavan arasında böyle birşey buldum fikriniz nedir dinleme cihazı olabilirmi
Konu Sah btemre06 Üye Katılım 14 Ara 2022 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 36 20 Ara 2022 #11 problem çözüldü arkadaşlar teşekkür ediyorum böcek arama yaptırdım buna benzer bir cihaz daha buldular dinleme böceği olduğu kesinleşti Oyla 0 Downvote
problem çözüldü arkadaşlar teşekkür ediyorum böcek arama yaptırdım buna benzer bir cihaz daha buldular dinleme böceği olduğu kesinleşti
vecivicivokke "Elenktirink elaktirinik olurmu onsuz evlilink? " Yönetici Yönetici Katılım 7 Mar 2010 Mesajlar 1,708 Puanları 756 Yaş 44 Konum Irak 20 Ara 2022 #12 Soru sor sonra reklam yap! Şuraya gelip adam gibi " Biz bu işi yapıyoruz, soruları alabilirim" Yazmak yerine bizi aptal yerine koyduğunuz için, Alavere dalevere ile iş yapan, güvenilmemesi gereken bir işletme olduğunuz sonucuna vardım. Terbiyesizliğinizi herkes görsün diye, Linki kaldırmıyor konuyu kilitlemiyorum. Oyla 0 Downvote
Soru sor sonra reklam yap! Şuraya gelip adam gibi " Biz bu işi yapıyoruz, soruları alabilirim" Yazmak yerine bizi aptal yerine koyduğunuz için, Alavere dalevere ile iş yapan, güvenilmemesi gereken bir işletme olduğunuz sonucuna vardım. Terbiyesizliğinizi herkes görsün diye, Linki kaldırmıyor konuyu kilitlemiyorum.
arkaplan Profesyonel Üye Katılım 26 Şub 2011 Mesajlar 9,649 Puanları 2,956 20 Ara 2022 #13 btemre06' Alıntı: problem çözüldü arkadaşlar teşekkür ediyorum böcek arama yaptırdım buna benzer bir cihaz daha buldular dinleme böceği olduğu kesinleşti Genişletmek için tıkla ... Reklam ve firma kalitesi ? Foto net göremedik yakın çekim . Son düzenleme: 20 Ara 2022 Oyla 0 Downvote
btemre06' Alıntı: problem çözüldü arkadaşlar teşekkür ediyorum böcek arama yaptırdım buna benzer bir cihaz daha buldular dinleme böceği olduğu kesinleşti Genişletmek için tıkla ... Reklam ve firma kalitesi ? Foto net göremedik yakın çekim .
çıraközgür Katılımcı Üye Katılım 6 May 2014 Mesajlar 648 Puanları 56 Konum Kırıkkale 21 Ara 2022 #14 btemre06' Alıntı: problem çözüldü arkadaşlar teşekkür ediyorum böcek arama yaptırdım buna benzer bir cihaz daha buldular dinleme böceği olduğu kesinleşti Genişletmek için tıkla ... Sitede wordpressmiş Biraz paraya kıymak lazım, bedava site, bedava reklam... oh Oyla 0 Downvote
btemre06' Alıntı: problem çözüldü arkadaşlar teşekkür ediyorum böcek arama yaptırdım buna benzer bir cihaz daha buldular dinleme böceği olduğu kesinleşti Genişletmek için tıkla ... Sitede wordpressmiş Biraz paraya kıymak lazım, bedava site, bedava reklam... oh