Ugurzybek Üye Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 32 22 Ocak 2020 #1 Merhaba, Hem faz hem nötr le 180 ohm değerinde dirençli kısa devresi olan bu çıkış nedir bulamadım. Elektrikli pleyt ısıtıcının rezistansından çıkıyor.
Merhaba, Hem faz hem nötr le 180 ohm değerinde dirençli kısa devresi olan bu çıkış nedir bulamadım. Elektrikli pleyt ısıtıcının rezistansından çıkıyor.
bakımcıı Uzman Üye Katılım 2 Kas 2007 Mesajlar 2,272 Puanları 206 22 Ocak 2020 #2 Ugurzybek' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 60809 Merhaba, Hem faz hem nötr le 180 ohm değerinde dirençli kısa devresi olan bu çıkış nedir bulamadım. Elektrikli pleyt ısıtıcının rezistansından çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... 110v çıkış olur
Ugurzybek' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 60809 Merhaba, Hem faz hem nötr le 180 ohm değerinde dirençli kısa devresi olan bu çıkış nedir bulamadım. Elektrikli pleyt ısıtıcının rezistansından çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... 110v çıkış olur
Konu Sah Ugurzybek Üye Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 32 22 Ocak 2020 #3 bakımcıı' Alıntı: 110v çıkış olur Genişletmek için tıkla ... volt değerini biliyorum. Görevi yada kullanım amac nedir?
bakımcıı' Alıntı: 110v çıkış olur Genişletmek için tıkla ... volt değerini biliyorum. Görevi yada kullanım amac nedir?
kesmez Profesyonel Üye Katılım 14 Ara 2006 Mesajlar 4,971 Puanları 1,306 Konum ankara 22 Ocak 2020 #4 Dirençlerden birini kısa devre ederseniz akımı 2 gücü 4 kat artırmış olursunuz.
karaapak Profesyonel Üye Katılım 2 May 2011 Mesajlar 1,933 Puanları 507 Yaş 36 22 Ocak 2020 #5 kesmez' Alıntı: Dirençlerden birini kısa devre ederseniz akımı 2 gücü 4 kat artırmış olursunuz. Genişletmek için tıkla ... Resimde faz nötr verilmiş uçları birleştirsek adı A olsun, resimde şuan urta uç B olsun, A-B ye 220V versek Böyle kullanımlar var mı yani, rezistans bu güçlere dayanacak şekilde mi üretiliyor acaba?
kesmez' Alıntı: Dirençlerden birini kısa devre ederseniz akımı 2 gücü 4 kat artırmış olursunuz. Genişletmek için tıkla ... Resimde faz nötr verilmiş uçları birleştirsek adı A olsun, resimde şuan urta uç B olsun, A-B ye 220V versek Böyle kullanımlar var mı yani, rezistans bu güçlere dayanacak şekilde mi üretiliyor acaba?
kesmez Profesyonel Üye Katılım 14 Ara 2006 Mesajlar 4,971 Puanları 1,306 Konum ankara 22 Ocak 2020 #6 karaapak' Alıntı: Resimde faz nötr verilmiş uçları birleştirsek adı A olsun, resimde şuan urta uç B olsun, A-B ye 220V versek Böyle kullanımlar var mı yani, rezistans bu güçlere dayanacak şekilde mi üretiliyor acaba? Genişletmek için tıkla ... Ben böyle bağlantı görmedim fakat olabilir.
karaapak' Alıntı: Resimde faz nötr verilmiş uçları birleştirsek adı A olsun, resimde şuan urta uç B olsun, A-B ye 220V versek Böyle kullanımlar var mı yani, rezistans bu güçlere dayanacak şekilde mi üretiliyor acaba? Genişletmek için tıkla ... Ben böyle bağlantı görmedim fakat olabilir.
Konu Sah Ugurzybek Üye Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 32 22 Ocak 2020 #7 kesmez' Alıntı: Dirençlerden birini kısa devre ederseniz akımı 2 gücü 4 kat artırmış olursunuz. Genişletmek için tıkla ... Anladım bir çeşit yükseltici anahtar. Çok teşekkürler bu arada Bu devrenin yada yapılan işlemin bi adı Varmı? Elektrik tüketim miktarını Çok arttırırmı ?
kesmez' Alıntı: Dirençlerden birini kısa devre ederseniz akımı 2 gücü 4 kat artırmış olursunuz. Genişletmek için tıkla ... Anladım bir çeşit yükseltici anahtar. Çok teşekkürler bu arada Bu devrenin yada yapılan işlemin bi adı Varmı? Elektrik tüketim miktarını Çok arttırırmı ?
kesmez Profesyonel Üye Katılım 14 Ara 2006 Mesajlar 4,971 Puanları 1,306 Konum ankara 22 Ocak 2020 #8 rezistans bypass diyebiliriz.
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 22 Ocak 2020 #9 Tekniğin adı gerilim bölücü, başlık neden böyle ya da yanlışlık olmasın 3. direnç nerede? Forumda arama yapınız lütfen.
Tekniğin adı gerilim bölücü, başlık neden böyle ya da yanlışlık olmasın 3. direnç nerede? Forumda arama yapınız lütfen.
Konu Sah Ugurzybek Üye Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 32 22 Ocak 2020 #10 by lent' Alıntı: Tekniğin adı gerilim bölücü, başlık neden böyle ya da yanlışlık olmasın 3. direnç nerede? Forumda arama yapınız lütfen. Genişletmek için tıkla ... Kesmeze teşekkürler. Sorun çözüldü. Başlığı elimden geldiği kadar düzeltmeye çalıştım
by lent' Alıntı: Tekniğin adı gerilim bölücü, başlık neden böyle ya da yanlışlık olmasın 3. direnç nerede? Forumda arama yapınız lütfen. Genişletmek için tıkla ... Kesmeze teşekkürler. Sorun çözüldü. Başlığı elimden geldiği kadar düzeltmeye çalıştım