Divizörü nihayet çalıştırdım

Bu tarz işlerde malzeme genellikle alüminyumdur. Nedeni işlemesi kolaydır ve yaygın olan bir malzemedir.
Rulman konusu bir çok kez farklı konularda tartışıldı. Biraz dağınıktır. Yanal yük var ise konik tercih edilir. Sadece bir mil döndürülecekse standart rulman tercih edilir. Tabi bu rulmanların da kendi içlerinde çeşitleri var. Basit olarak bilyalı ve silindir (iğne tipi) gibi
Pahalılık ucuzluk tercihi bizim gibi amatörlerin cebindeki paraya göredir (tamamen duygusal bir konudur:).)

hehehe ben ilk davrandım:D

Abi post u paylaşabilir misin benim denemediğim post kalmadı. 4. eksen yapmayı düşünüyorum ama post olmadan mantıklı gelmiyor. Solidcam de benim için çok kolay ama post yok basit çizimleri yapan bir post var ama detayda saçma sapan şeyler yapıyor.

nihayet yandex diski kullanmayı öğrendim. solidcam de en iyi çalışan 4 eksen post bu olsa gerek herhalde. ama yine temkinli davranın. döner ekseni c ekseni olarak adlandırıyor. postu açın Ctrl+H kombinasyonu ile bütün C leri A harfi ile değiştirin.

Ekli dosyalar

• mach3 4x_x rotation.rar
    21.5 KB · Görüntüleme: 9
nihayet yandex diski kullanmayı öğrendim. solidcam de en iyi çalışan 4 eksen post bu olsa gerek herhalde. ama yine temkinli davranın. döner ekseni c ekseni olarak adlandırıyor. postu açın Ctrl+H kombinasyonu ile bütün C leri A harfi ile değiştirin.
Teşekkürler Aşkın abi Benim gönderdiğim postlar da basit transform işleri yapılabiliyor biri x e paralel diğeri y e paralel a ekseni için
Kolaydır yandexdisk ben hep telefondan hem de pc den dosyalara erişebiliyorum. Pc de sağ tıklamada yandexdisk e bağlantıyı kopyalama var direk dosyayı disk e yükleyip bağlatısını ctrl+v ile paylaşabiliyorsunuz.

Forum istatistikleri

Konular
129,840
Kullanıcılar
452,678
Son üye
TengRi

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri