Diz ağrısına ne iyi gelir ?

Randevu ocağın 15 ine veriyor. Ozamana kadar kas gevşetici filan fayda edermi? Sanki bekledikçe Ağrı artıyor gibi

Öncelikle geçmiş olsun
Ağrı kesici kremler var. Ağrıyan bölgedeki kaslara sürülerek Uygulanabilir.
Muayene kısa süreler de hallediliyor da...
Muayeneden sonra fizik tedaviye yönlendirme yapılıyor.
İstanbul da fizik tedavi merkezlerinde 3-4 aydan önce randevu bulmak zor.
Özele gidilse seansı 1000-1500 TL.

Randevuları her akşam 20.00 da tekrar kontrol edin. Randevusunu iptal edenler oluyor.
Hemen ertesi güne iptaller de randevu bulabilirsiniz.

Abiler merhaba. Bı kaç aydan fazladır eğilip kalkarken dizlerim ağrıyor sanki WD 40 sıksam düzelecek açılacak gibi bir ağrı. Bunu yaşayan ve çözüm önerisini olan varmı?

Hanıma için .
Menisküs sıvı kaybı , ağrı , kireçlenme , vs . için ( foto )hanıma aldım
Antrenör futbolcu ile konuştum akupunktur , gerçek ozon yağı , kuzu kuyruk yağı dedi .
Ne kadar doğru ?

Kuzu kuyruk yağı ve krem .

20251211_233927.webp

Abiler merhaba. Bı kaç aydan fazladır eğilip kalkarken dizlerim ağrıyor sanki WD 40 sıksam düzelecek açılacak gibi bir ağrı. Bunu yaşayan ve çözüm önerisini olan varmı?
Geçmiş olsun, WD40 olmaz!🙄

Sebebine ulaşmadan ağrı kesiciye abanmayın.
Bir ortopediciye ve beyin cerrahına belinize baktırın. Muhtemelen MR istenir onun sonucuna göre, dizde meniskus gibi bir durum olabilir? Çünkü hareketsiz hayat, konfor, kasları, kemikleri ve kıkırdakları zayıflatıyor!

Ben gelenekçiyim, nerem ağrısa vicks sürüyorum.
vicks, vücudun kendi kendini tamir etmesidir, akupunktur gibi, yanma hissi verince vucut yanan kısımda arıza var deyip tüm elemanları o tarafa yolluyor.

Bir kaç defa marketten yakı bandı alıp kullandim.
Yakı bantını atlet üzerine yapıştırdım ( bel için ) yoksa direk tene yapıştırsam yanacaktım .

Dr gidip hastalığın nedenin bulunması ona göre tedavisi .

Geçmiş olsun.
Kolay gelsin Sağlıcakla .

Benim de bir süredir bacaklarımda ağrı ve uyuşma vardı. Sürekli bilgisayar karşısında oturuyorum. Güya telefona uygulama kurdum, saate bir uyarı veriyor "kalk kıpırda" diye. Ama tabi günde 12 saat başı uyarıyor, ben iki kere kalkıyorum :p

Geçenlerde ramork ile bahçeye 2 ton gübre getirttim ve yere döktürdüm. Kürekle el arabasına doldurup ileride toprağın üzerine boşalttım. Hiç durmadım, bitene kadar devam ettim. O gün ve ertesi gün bir araba dayak yemiş gibiydim, ama şu anda ne ağrı kaldı ne uyuşma ...

İnsan vücudu zorlanmak istiyor. Nabzın arada bir iyice yükselmesi, nefes hızının yükselmesini istiyor. Yorulmak istiyor.

Forum istatistikleri

Konular
133,420
Kullanıcılar
459,403
Son üye
uds12

Yeni konular

Geri