aslan93
Üye
Onu anlatmak yalın cümlelerin işi değildir. Dağlar dağlar olalı, böyle anlam görmemiştir kainatta
Peki neydi Mançoyu böyle sevdiren? Üstelik 7den 77ye hemen herkesin uzun saçlara aldığı tavra rağmen, onun saçlarının nineler tarafından okşanmasının sebebi Süper Babaanne miydi acaba? Ya da bırakın Sarı Çizmeli Mehmet Ağayı dünyanın öbür ucunda bambaşka bir ülkede doğan güneşe inat, yamyamla bile dertleşebilmesi miydi? Alinin Yazıp Velinin Bozduğu bir düzende hala aynı kalabilmesi mi yazdırmıştı onu tarihe?
Benden Öte Benden Ziyade yapmıyorum bu yorumları Kara Sevdalı naralar atıyorum, gönüllere gizlenmiş hayranlıkları dillendirirken.
Tüm dünyayı kaynaştıran bir Türk devi
Bu dev, çok uzaklarda aramamış aslında gerçek çözümü. Önce İki Küçük Kol Düğmesinin hasretini gidermiş. Bir araya getirmiş, o aynı bedende ayrı düşen küçük ifadeleri
Yatak, döşek hastalıklara deva bulmuş, Nane Limon Kabuğu yla.
Sadece bu değil Mançonun derde derman özelliği
Onunla hayatımıza girdi bazı şeyler. Örneğin, domatesi biberi severdik ama patlıcanı o sevdirdi bizlere haberi bile olmadan
Mahalle aralarında köşe kapmaca oynarken, Arkadaşım Eşek takıldı dilimize önceleri. Aynalı Kemerlerimiz sıktı belimizi Çocukluktan erinliğe geçişin en dayanılmaz zamanlarında.
Nazo Gelin büyüdü, taktı Ayağına Halhalı, salındı ortalarda ceylan misali Nasibini kısmetini kendi bildi, bir tek gençlikten geriye kaldı Ahmet Beyin Ceketi
Zaman geçti Büyüdük
Aşk, Sakız Hanımla Mahur Beyin gözlerinde kaldı.
Dönenceler arası sızıydı bir Şubat zamanı sol yanımıza işleyen Güz yağmurlarından az sonra göçüp gitti Manço
Gülpembe gülücükler bıraktı, Adam Olacak Çocuklara
Ve biz
Çok özlüyoruz onu
Hiçbir zaman unutamadık onu
Gözlerimizde Yaş Kalbimizde Sızı Unutmadık onu
İyiki doğdun BARIŞ MANÇO 70.doğum günün kutlu olsun
Benden Öte Benden Ziyade yapmıyorum bu yorumları Kara Sevdalı naralar atıyorum, gönüllere gizlenmiş hayranlıkları dillendirirken.
Tüm dünyayı kaynaştıran bir Türk devi
Bu dev, çok uzaklarda aramamış aslında gerçek çözümü. Önce İki Küçük Kol Düğmesinin hasretini gidermiş. Bir araya getirmiş, o aynı bedende ayrı düşen küçük ifadeleri
Yatak, döşek hastalıklara deva bulmuş, Nane Limon Kabuğu yla.
Sadece bu değil Mançonun derde derman özelliği
Onunla hayatımıza girdi bazı şeyler. Örneğin, domatesi biberi severdik ama patlıcanı o sevdirdi bizlere haberi bile olmadan
Mahalle aralarında köşe kapmaca oynarken, Arkadaşım Eşek takıldı dilimize önceleri. Aynalı Kemerlerimiz sıktı belimizi Çocukluktan erinliğe geçişin en dayanılmaz zamanlarında.
Nazo Gelin büyüdü, taktı Ayağına Halhalı, salındı ortalarda ceylan misali Nasibini kısmetini kendi bildi, bir tek gençlikten geriye kaldı Ahmet Beyin Ceketi
Zaman geçti Büyüdük
Aşk, Sakız Hanımla Mahur Beyin gözlerinde kaldı.
Dönenceler arası sızıydı bir Şubat zamanı sol yanımıza işleyen Güz yağmurlarından az sonra göçüp gitti Manço
Gülpembe gülücükler bıraktı, Adam Olacak Çocuklara
Ve biz
Çok özlüyoruz onu
Hiçbir zaman unutamadık onu
Gözlerimizde Yaş Kalbimizde Sızı Unutmadık onu
İyiki doğdun BARIŞ MANÇO 70.doğum günün kutlu olsun