dogru akım sigorta seçimi

Ben de tahmin ettim. Yine de sizin gibi mühendis arkadaşların dilinden duymak istedim.

Sayenizde birçok teknik bilgiyi öğreniyoruz. Teşekkür ederim ederim Saygıdeğer Mühendis abiler.

Son düzenleme:
Sanırım konutlardan değil ; harici aydınlatmadan bahsediyor

Buradaki tabloyu incelediğimizde harici bir aydınlatmadan değil evlerde, iş yerlerinde her yerde kullanılabilecek lambalardan bahsediliyor diye anlıyorum.

Sigorta Tipinin C ve B olması konusuna gelince tridonic markasının elektronik balast için aşağıdaki tablosuna bakalım.

Elektronik balastlı devrede sigorta olarak hem C tipi hemde B tipi kullanılabiliyor. Burada belirleyici olan C tipine ve B tipine bağlanacak olan balastın sayısı. Yukarıdaki tabloya göre, mesela;

2x18 elektronik balastlı aydınlatmanın olduğu linyede C tipi 16 A sigorta kullanılırsa 60 Lamba, B Tipi kullanılırsa 30 Lamba bağlanabilir. sonucu çıkmaktadır.

Diğer durum evlerdeki lamba sayıları bu kadar olmadığından B Tipi kullanmak uygun olacaktır.

Peki bizim soylediğimizden farklı bir mana mı çıktı senin anlattıklarından sonra ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…