DOP-B07S211 USB mod da kalmış

uçak16

Üye
altta mode USB enter yazıyor.Alttaki fonksiyon tuşları ve sys tuşları da görev görmüyor.Touch screende çalışmıyor.Sitesinden baktım sysy tuşuna 3 sn basılı tutunca açılacağı yazıyordu yaptım sonuç yok.USB den nasıl çıkabilirim.

sys ent ve sağ sol tuşalarına aynı anda basınca açıldı.Password key pad soruyor şimdi de

Varsayılan şifresi 12345678'dir.
Ancak programcı tarafından başka bir şifre girilmişse sistem menüsüne girmek için onu girmelisiniz.

Eğer hiçbir şekilde ulaşamıyorsanız, ekranı formatlayıp resetleyebilirsiniz. Donanım olarak ekranı kullanmaya devam edebilir, kendi programınızı tasarlayıp yükleyebilirsiniz.
Ancak içindeki program da silinecektir!

Yine de başarılı olamıyorsanız F.A.S.T. teknik servis ile temasa geçiniz.

İyi çalışmalar.

teşekkürler .Bu konuda bilgim az şifreyi bulduk şimdi sorun içindeki bilgileri yedeklemek .İçindeki bilgileri host usb girişinden alabilir miyim? Dopsoft 2.00.05 indirdin bununla nasıl alırım.DOP üzerinde resetleme varmı resetleme yapılınca içindeki program silinir mi?

her ikisini de indirdim .DOPsoft 2.00.05 Screen Editor2.00.23 açıyorum pC ile bağlantı kurdum fakat nasıl programı alacağın nasıl reset yapıp yükleyeceğim o konuda yardımcı olabilirmisiniz?

Forum istatistikleri

Konular
129,839
Kullanıcılar
452,678
Son üye
TengRi

Yeni konular

Geri