aliserbas Üye Katılım 9 Ağu 2014 Mesajlar 17 Puanları 1 Konum Adana 16 May 2024 #1 Resimde gördüğünüz üzere arabamın double ekranı kırılmadı fakat üzerine basınca tuş dokunma sesleri de geliyor ama renkler böyle Ekran gelmiyor bir fikriniz var mı. Ekli dosyalar IMG_20240516_102912.jpg 311.4 KB · Görüntüleme: 20
Resimde gördüğünüz üzere arabamın double ekranı kırılmadı fakat üzerine basınca tuş dokunma sesleri de geliyor ama renkler böyle Ekran gelmiyor bir fikriniz var mı.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,310 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 16 May 2024 #2 Ekran kırık değilse Aradaki fleks kabloda kopukluk var yada ekranın arkasında tft sürücü kısmı var orada sorun var.
Ekran kırık değilse Aradaki fleks kabloda kopukluk var yada ekranın arkasında tft sürücü kısmı var orada sorun var.
Konu Sah aliserbas Üye Katılım 9 Ağu 2014 Mesajlar 17 Puanları 1 Konum Adana 16 May 2024 #3 Fleks kabloyu ölçü aleti ile tek tek ölçtüm sağlam. TFF sürücü dediğin şey nedir nasıl kontrol ederim
Fleks kabloyu ölçü aleti ile tek tek ölçtüm sağlam. TFF sürücü dediğin şey nedir nasıl kontrol ederim
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,310 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 16 May 2024 #4 Ekranı sökerseniz arkada o fleksin bağlandığı kart var. O kart üzerinde sürücüler var. Ancak ölçümü mümkün mü bilemedim. Bu Ekran görüntüsü Lcd kısmı kırık olmasa da rkran arızası gibi duruyor. İmkan varsa aynı ekrandan bulup denemek için sisteme takıp görmekte fayda var.
Ekranı sökerseniz arkada o fleksin bağlandığı kart var. O kart üzerinde sürücüler var. Ancak ölçümü mümkün mü bilemedim. Bu Ekran görüntüsü Lcd kısmı kırık olmasa da rkran arızası gibi duruyor. İmkan varsa aynı ekrandan bulup denemek için sisteme takıp görmekte fayda var.
mezya eln Usta Üye Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 668 Puanları 181 17 May 2024 #5 Ekranınız (Panel) arızalı. yani kablo veya Elektronik komponent arızası değil. Tvlerde de aynısı söz konusu oluyor.
Ekranınız (Panel) arızalı. yani kablo veya Elektronik komponent arızası değil. Tvlerde de aynısı söz konusu oluyor.