harungundogdu
Usta Üye
Demir delmek derken sadece bir dübel atacağını düşünüyorum. Tüm duvarlarınız demir ise perde duvar kullanılmıştır bu da taşıyıcı sistemin bir parçası demektir. Yapacağınız işi yanlış tanıttığınız için böyle tepkiler aldınız.
Demir delmek derken sadece bir dübel atacağını düşünüyorum. Tüm duvarlarınız demir ise perde duvar kullanılmıştır bu da taşıyıcı sistemin bir parçası demektir. Yapacağınız işi yanlış tanıttığınız için böyle tepkiler aldınız.
güzel insan, genç arkadaş, nasılmış bu filametler? kaç kilo geliyor tanesi? üstelik ardiye, depo gibi yerlerde duvarlar o amaçla delinmez. çelik raf sistemi kurulur ve raflar devrilmesin diye duvara sabitlenir. bu da onlarca delik demek değildir. bu işte bir terslik var gibime geliyor.3D yazıcımın filament topları için bir raf yapıyorum.
güzel insan, genç arkadaş, nasılmış bu filametler? kaç kilo geliyor tanesi? üstelik ardiye, depo gibi yerlerde duvarlar o amaçla delinmez. çelik raf sistemi kurulur ve raflar devrilmesin diye duvara sabitlenir. bu da onlarca delik demek değildir. bu işte bir terslik var gibime geliyor.