Duvarın İçindeki Demir Delinir mi?

Demir delmek derken sadece bir dübel atacağını düşünüyorum. Tüm duvarlarınız demir ise perde duvar kullanılmıştır bu da taşıyıcı sistemin bir parçası demektir. Yapacağınız işi yanlış tanıttığınız için böyle tepkiler aldınız.

Demir delmek derken sadece bir dübel atacağını düşünüyorum. Tüm duvarlarınız demir ise perde duvar kullanılmıştır bu da taşıyıcı sistemin bir parçası demektir. Yapacağınız işi yanlış tanıttığınız için böyle tepkiler aldınız.

Ortada eksik bilgi verdiğim yok. Taşıyıcı duvar olmadığını söyledim, tüm deliklerde demire rastlamadığımı da söyledim. Bazıları okumayı sökebilirlerse düzgün anlayabilirler. Ayrıca sosyalde bir iki boş kişiden aldığım tepki umrumun köşesinde olmaz, saygılar.

3D yazıcımın filament topları için bir raf yapıyorum.
güzel insan, genç arkadaş, nasılmış bu filametler? kaç kilo geliyor tanesi? üstelik ardiye, depo gibi yerlerde duvarlar o amaçla delinmez. çelik raf sistemi kurulur ve raflar devrilmesin diye duvara sabitlenir. bu da onlarca delik demek değildir. bu işte bir terslik var gibime geliyor.

güzel insan, genç arkadaş, nasılmış bu filametler? kaç kilo geliyor tanesi? üstelik ardiye, depo gibi yerlerde duvarlar o amaçla delinmez. çelik raf sistemi kurulur ve raflar devrilmesin diye duvara sabitlenir. bu da onlarca delik demek değildir. bu işte bir terslik var gibime geliyor.

Bu öyle bir şey değil. Filamentin tanesi 1 kilo, 15 kilo civarı gelecek. Şu an bir sıkıntım yok, rahat taşıyor.

Duvarın içindeki demir delinmez. Demiri kesecek şekilde Karot bile alınmamalı ama alıyorlar.

İpe mıknatıs bağlayıp yerlerini bulabilirsin. Ama sık döşenmiş ise illa denk gelir.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,304
Kullanıcılar
453,560
Son üye
berkay gül

Yeni konular

Geri