DVR WİLESS GÖRÜNTÜ AKTARMA

macero

Üye
arkadaşlar merhaba benim bir sorunum var evin üstkatında 1 dvr var ama onun oldugu yere network kablosu çekemiyorum bu kayıt cihazındaki kayıtları evin alt katında bulunan
modem üzerinden internetten izleme yapacagım yani salonda bulunan kablosuz modemle dvr kayıt cihazını haberleştirip network agına açmam lazım bana yardım edermisiniz

merhabalar dvr'ın bulunduğu kata bi acces point kullanarak modemle bağlantı kurabilirsiniz

ok acces point kurmak sorun degil modemin ip gurubunada dahil ederim peki ben nasıl baglanacagım
örnek
modem:192.168.1.1
Acces point:192.168.1.10
DVR:192.168.1.11 PORT:1111

bu aşamada benim sabit İP :85.85.85.85

şimdi uzaktan ipye baglandıgımda bu dvr baglana bilirmiyim
ve iç agda acces pointin ipsinimi girmeliyim yoksa dvr ile modem arasında acces point sadece bir köprü görevimi görüyor o zaman ben dvr yazdıgımda direk baglanırım pc den dorgumu
acces point herşeyi çözüyor

Sabit IP ni değiştirmen gerek 192.168.2.x sabit veya dinamik yapabilirsin ama başlagıç aynı olacak tarayıcya da dvr ın IP sini yazdın mı (..168.1.11) kamera arayüzü gelir şifre parola girer izlersin

teşekkür ederim yardımınız için peki bu dvr dışardan izlemem gerekecek sadece evden değil işyerinden veya başka bir yerden ben o yüzden sabit ıp yazmıştım ve port yönlendirmesi yapmayı duşünmüştüm

internete bile gerek yok router kullan ve kablosuz telefondan bile izlersin görüntüleri

cihazın bulut server özelliği varsa port açmana gerek yok boşuna 9tl verme.

Forum istatistikleri

Konular
129,842
Kullanıcılar
452,685
Son üye
rahmandogan

Yeni konular

Geri