Fanex Üye Katılım 23 Eki 2022 Mesajlar 11 Puanları 1 Yaş 23 Cuma saat 20:51'de #1 Merhabalar, dışarıdan bir iş aldım kendime sayfa bazlı bir ücretlendirme düşünüyorum çizim bir makinaya ait eleltrik panosu çizimi sizce sayfa başı ne kadar ücret istemeliyim ?
Merhabalar, dışarıdan bir iş aldım kendime sayfa bazlı bir ücretlendirme düşünüyorum çizim bir makinaya ait eleltrik panosu çizimi sizce sayfa başı ne kadar ücret istemeliyim ?
⚡mehmet sönmez⚡ Katılımcı Üye Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 371 Puanları 56 Konum istanbul Cuma saat 20:56'de #2 Sayın fanex, öncelikle paranın yarısını alıp, işe başlayınız,, Son düzenleme: Cuma saat 21:57'de
Konu Sah Fanex Üye Katılım 23 Eki 2022 Mesajlar 11 Puanları 1 Yaş 23 Cuma saat 21:07'de #3 ⚡mehmet sönmez⚡' Alıntı: Sayı fanex, öncelikle paranın yarısını alıp, işe başlayınız,, Genişletmek için tıkla ... 90 küsür makina var her biri için ayrı e plan çizilecek evet parayı önden alıcam ama sizce sayfa başı fiyat ne olmalı ?
⚡mehmet sönmez⚡' Alıntı: Sayı fanex, öncelikle paranın yarısını alıp, işe başlayınız,, Genişletmek için tıkla ... 90 küsür makina var her biri için ayrı e plan çizilecek evet parayı önden alıcam ama sizce sayfa başı fiyat ne olmalı ?