Ustam zaten bunları okumuştumda ekat belgesi olan ustalarımdanda ögrenmek istedim fazla bişey anlamadım o yazanlardan o yüzden ustalarıma sorayım dedimbir oku bakalım, senin eksiklerin nelerdir sen bilirsin.
https://www.google.com/search?client=opera&q=ekat+belgesi&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
Bireysel olarak bu eğitimi almaya çalişmak maddi olarak teknik elemanı biraz sallar.Merhaba çıraklık eğitim merkezinde elektirik tesisatı ve pano montörlügü okuyorum ekat belgesi alabilirimiyim okul bittiğinde ustalık kalfalık çıraklık belgesi vs alıyorum ekat belgesine başvurabilirmiyim acaba?
Para yönünden zaten bı sıkıntım yokki Allah'a şükür gereken belgeleri sordum sadece maddi yönü bana kalmış bişeyBireysel olarak bu eğitimi almaya çalişmak maddi olarak teknik elemanı biraz sallar.
Bu eğitimi veren yerlerin o kadar farklı tarzları var ki anlamak mümkün değil. Kimi 5 sene miatlı belge verirken diğeri kalıcı verebiliyor. Çalışmayana veren de kesin vardır."Bir şirkette çalışıyor olması" ibaresi var.
Yani bireysel başvurular kabul edimiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 112667