Ekts soru yardimi

ErenMehmet

Üye
Starta basıldığında 1.motor hemen çalışacak.10 sn sonra 1.motor duracak 2.motor çalışacak sistem stopa basılıncaya kadar devam edicek (yani motorlar 10 sn çalışıp duracaklar) NOT: profilimde bu soruyu bir kaç kez resim paylaşarak sordum ama cevap alamadım yardım edebilecek varsa sevinirim.

Starta basıldığında 1.motor hemen çalışacak.10 sn sonra 1.motor duracak 2.motor çalışacak sistem stopa basılıncaya kadar devam edicek (yani motorlar 10 sn çalışıp duracaklar) NOT: profilimde bu soruyu bir kaç kez resim paylaşarak sordum ama cevap alamadım yardım edebilecek varsa sevinirim.
Ah memedim memedim diye bir şarkı vardı 90 larda. Sana ne dedik. Sen yalan yanlış devreni yüklüyorsun. Biz düzeltiyoruz.

S.a kardeşim resimdeki eksik 2ci bi zaman rölesi ihtiyacın var yada zaman rölesinin çift kontrollu olanı olması lazım yada star ı mandal buton kullanmalısın ozamanda stop a ihtiyacın olmaz resim ekliyorum orda yaptım kendim çift zaman röleli hadi kolay gelsin.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü .png
    Ekran görüntüsü .png
    5.3 KB · Görüntüleme: 9
S.a kardeşim resimdeki eksik 2ci bi zaman rölesi ihtiyacın var yada zaman rölesinin çift kontrollu olanı olması lazım yada star ı mandal buton kullanmalısın ozamanda stop a ihtiyacın olmaz resim ekliyorum orda yaptım kendim çift zaman röleli hadi kolay gelsin.
Teşekkür ederim
@ErenMehmet bir soru sordun forumun her yerine aynı konuyu açıyorsun. Forum kurallarına göre bu hareket yasak.

Sorunu topla tek konudan devam et. İki konuya da cevaplar geldi her yerden konu topluyoruz. Cevaplar yetersiz geliyorsa söyle bizde bir üst merciye başvuralım.

https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/forumda-mesaj-yazmadan-Önce-lütfen-forum-kurallarını-okuyunuz.213/
birdaha olmaz efendim sağolun

Forum istatistikleri

Konular
130,263
Kullanıcılar
453,502
Son üye
sjsjsjj

Yeni konular

Geri