Ekts Sorusu

ErenMehmet

Üye
start butonuna bastığımızda 1. ve 2. motor aynı anda çalışacak. 2.starta basılıdığında 1.motor devreden çıkacak. 2.motor çalışmaya devam edicek sistem stop butonuna basılıncaya kadar devam edicek. Ansi normunda bilgisiyarda tasarlayabilen olursa çok sevinirim.

kumanda sorunun cevabı genç adam insaallah faydalı olur
Böyle hazır cevapları öğrencilerin kucağına atarak eğitime destek olmaz. İyilik değil kötülük yapıyorsunuz bunu yaparak. Ben yaptığımda illa bir yerlerini eksik bırakarak onu da onu bulmaya ve sistemi anlamaya teşvik ediyorum.

Geçen gün birine yaptım sanal zekaya öfkelenip. Arkadaş kedinin balığı kapıp kaçtığı gibi bir fırladı forumdan. Teşekkür bile etmedi. Daha yaparsam beni öpsünler.
ben öyle biri değilim ama yimede teşekkür ederim 10.sınıf öğrencisiyim
Böyle hazır cevapları öğrencilerin kucağına atarak eğitime destek olmaz. İyilik değil kötülük yapıyorsunuz bunu yaparak. Ben yaptığımda illa bir yerlerini eksik bırakarak onu da onu bulmaya ve sistemi anlamaya teşvik ediyo

Böyle hazır cevapları öğrencilerin kucağına atarak eğitime destek olmaz. İyilik değil kötülük yapıyorsunuz bunu yaparak. Ben yaptığımda illa bir yerlerini eksik bırakarak onu da onu bulmaya ve sistemi anlamaya teşvik ediyorum.
Öğretmeniniz zaten gereken sözlüyü yapıyor ve bizi sınıyor fakat anlamadığım soruları internette yayınlıyorum bu soruyu çözmek için baya bi vakit harcadım fakat çözemedim ama yinede teşekkürler

ben öyle biri değilim ama yimede teşekkür ederim 10.sınıf öğrencisiyim

Öğretmeniniz zaten gereken sözlüyü yapıyor ve bizi sınıyor fakat anlamadığım soruları internette yayınlıyorum bu soruyu çözmek için baya bi vakit harcadım fakat çözemedim ama yinede teşekkürler
Sen çözemediğin ve takıldığın yere kadar yükle. Oradan biz seni doğru tarafa yönlendiririz. Ama böyle hazır cevap aldığında ne kafana girer ne de ufkunu açar.

Forum istatistikleri

Konular
130,253
Kullanıcılar
453,486
Son üye
mmc007.02

Yeni konular

Geri