Ekts Sorusu

ErenMehmet

Üye
start butonuna bastığımızda 1. ve 2. motor aynı anda çalışacak. 2.starta basılıdığında 1.motor devreden çıkacak. 2.motor çalışmaya devam edicek sistem stop butonuna basılıncaya kadar devam edicek. Ansi normunda bilgisiyarda tasarlayabilen olursa çok sevinirim.

kumanda sorunun cevabı genç adam insaallah faydalı olur
Merhaba yardımın için çok teşekkür ederim ☺️
Sen çözemediğin ve takıldığın yere kadar yükle. Oradan biz seni doğru tarafa yönlendiririz. Ama böyle hazır cevap aldığında ne kafana girer ne de ufkunu açar.
ben zaten hazır cevap için yazmadım hatta bayada denedim ilk denemede 2 motoru çalıştırıyorum ama diğer start butonunu bir türlü halledemedim sonra işi bilen birinden yardım almak istedim hepsi bu

ben zaten hazır cevap için yazmadım hatta bayada denedim ilk denemede 2 motoru çalıştırıyorum ama diğer start butonunu bir türlü halledemedim sonra işi bilen birinden yardım almak istedim hepsi bu
Maalesef henüz niyet okuma kabiliyetimiz yok. Kimin ne yaptığını ne niyetle sorduğunu bilemeyiz. Bir daha soru sorma ihtiyacı hasıl olursa yaptığın yere kadar olan kısmı paylaşır, takıldığın yeri izah edersen ben dahil herkesin seve seve yardım edeceğinden emin olabilirsin. Hem de beleş :cool:. Şanslısın, böyle hazır cevap veren birilerini her zaman bulamayabilirsin.​

ihtiyacı hasıl olursa
Ne güzel kelimeler. Güzel Türkçe bilende var forumda valla. Keyfim yerine geldi.
Maalesef henüz niyet okuma kabiliyetimiz yok. Kimin ne yaptığını ne niyetle sorduğunu bilemeyiz. Bir daha soru sorma ihtiyacı hasıl olursa yaptığın yere kadar olan kısmı paylaşır, takıldığın yeri izah edersen ben dahil herkesin seve seve yardım edeceğinden emin olabilirsin. Hem de beleş :cool:. Şanslısın, böyle hazır cevap veren birilerini her zaman bulamayabilirsin.​
Bir şeylerin enerjisini kesmek istersen başka devre yada elemanlara ait kapalı kontakları o devrenin önüne koyarsın. Kumanda kuralı.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,256
Kullanıcılar
453,488
Son üye
whatthefurkan

Yeni konular

Geri