Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kararlı bir arızanın olmaması.örneğin temassızlık veya haftada bir defa arızanın oluşması yada manyetik kirlilik veya gürültüden birde sanal arızalar sorma nedenin nedir reaksiyon
@diesel_engine genelde bizim branj üzerine çalışan bir çok kişinin farkli ve değişik ariza türlerini sevmediğinin farkına vardim.
Bende formdaki arkdaşlarinkine bir bakayim dedim.
Ben genelde floresan arizasini hiç ama hiç sevmem
Elektrik arızalarında diesel_engine arkadaşımızında bahsettiği gibi kararsız arızalar en sevmediğim arızalardır. Cihaz yada sistem çalışıyordur. Ancak kısmi zamanlarda ara sıra sorun çıkıyordur. Cihazın başında da yatıp kalkıp bu anı bekleyemediğimiz için bu tür sorunlardan nefret ederim.
Ben mesela şundan nefret ediyorum.Solunum cihazı çalışmıyor,batarya alarmı veriyor diye talep geliyor.
Gidiyorum,cihazın düğmesine basıp geri geliyorum.(fiş prize takılı değil)
Şohbeni monte ediyorum şohben başka bir arızadan dolayı çalışmıyor. Tekrar sökmek zorunda kalıyorum.
Kaçak akım rolesinin arada sırada atması.( Role çin malı değil.)
Birde en sevmediğim durum bir cihazı tamir için söküyorum tamir ediyorum cihazı zorla topluyorum sonar bir bakıyorum en önemli yerde olması gereken bir vidayı unutmuşum.
Artık bu noktadan sonar o cihazı nasıl bir sinir haliyle geri söküp o vidayı yerine bir daha çıkmayacasına çakmak ve toplamak geçmiyomu halimi siz düşünün.
@serkan_48 ustam çok iyi bir konuya el attiniz. Gerçekden insani cinnet geçircek bir olay. Hele birde antin kuntin bir çihaz ise insan salavatda getirse gene kaynakliyor
Geçen bir fotoğraf makinası dağıttım toplayana kadar cinnet geçircektim bunu fabrikada nasıl topluyorlar kardeşim bi yerine fazla kuvvet uygulasam plastic aksamı kırılacak yaaa