gökselniş Üye Katılım 9 Eyl 2008 Mesajlar 6 Puanları 1 Yaş 56 10 Ocak 2011 #11 motor&otomasyon ilgine sağol cevap maili geç göndermiş oldum.epeydir bakmmıştım. ama gönderirsen memnun olurum. g.oksel@hotmail.com şimdden
motor&otomasyon ilgine sağol cevap maili geç göndermiş oldum.epeydir bakmmıştım. ama gönderirsen memnun olurum. g.oksel@hotmail.com şimdden
nacak_68 Profesyonel Üye Katılım 8 Ocak 2008 Mesajlar 729 Puanları 256 10 Ocak 2011 #12 Sayın motor&otomasyon Bahsetmiş olduğunuz programı rica etsem bene da yollayabilir misiniz? şimdiden teşekkürler. nacak_68@hotmail.com
Sayın motor&otomasyon Bahsetmiş olduğunuz programı rica etsem bene da yollayabilir misiniz? şimdiden teşekkürler. nacak_68@hotmail.com
motor&otomasyon Üye Katılım 13 Tem 2010 Mesajlar 10 Puanları 1 21 Ocak 2011 #13 gecikme için özür dilerim mesaj yolldım mail olarak ve açıklamalaryapmaya çalıştım hesap hatam varsa şimdiden özür dilerim.. motor devir farkından kaynaklı akım talepleri sürücü kullanımı ile çözülebilir. 50hz yerine 49 48hzler ile sürülebilir...
gecikme için özür dilerim mesaj yolldım mail olarak ve açıklamalaryapmaya çalıştım hesap hatam varsa şimdiden özür dilerim.. motor devir farkından kaynaklı akım talepleri sürücü kullanımı ile çözülebilir. 50hz yerine 49 48hzler ile sürülebilir...