22 yıldır görmediğim kalmadı ama hala eksiğim var gece 3 de borusan bmw nin yangın hidrofor motorlarındaki probleme bakarken gündüz kasa buat tuturacan komşunun şofbenini tamir ederken blgisayarına format da atacan izalatörü direğe alçı ile tuttururken carrefoura tava döşeyecen hücre odasında arızayı giderirken amcanın klimasını temizleyecen ertsi gün diafon tesisatı bittiğinde ardından lokantaya asma tavandan 4x6 nym yi estetiği bozmayacak şekilde jenaratör hattı çekecen fotoseli değişirken plastik fabrikasınde yıldız üçgen bağlantıdaki sorunu halledecen ardın dan dönüp 10 mt merdiveni açıp çatıda floresanın balastını değişirken çalışmayan kompresörün basınç siwicini değişip 125 wat lık civabuharlı lambaya bakacan ve daha neler neler yarın karşıma yeni birşey çıkacak ona hazırlanıyom
Elektrik sadece herşeyi bilmek görmek değil aynı zamanda teori üretmek ürettiğini beğendirmek sonrada uygulamak
bunların içerisinde tüm sorunları aşıp iş güvenliği sağlamak ve ben birşeyler biliyorum diyemiyorum hala.