erendogan5
Üye
Helal olsun çok güzel yazmışsınız.Verdiğiniz bu sırlar her alan için geçerli bence....
Sn. FLUKE ne demek istediğinizi anlıyorum ama bunun için gerçekten büyük desteğe ihtiyacımız var. ben en basitinden kendimi örnek vermek istiyorum aklımda o kadar çok proje varki bazen anlatıyorum çevremdeki insanlara inanın ban mddiyat ile ilgili sıkıntılarımı atlatmam için ya para teklif ediyorlar yada uyanık bir yatırımcı getiriyorlar sen işi yap biz masrafları karşılayalım ama benim isteklerim bunlar değil... keşke diyorum ki şu belediyeler nasıl dikiş nakış kursu düzenliyorlar plc ve otomasyon kurslarıda düzenleseler yada kurs derken şunu kasttetmek istiyorum: www.kontrolkalemi.com gibi yüz yüze başa başa konuşup tartışabileceğeimiz mekanlar sunsalar ben eminimki TÜRKİYEMDE çok muhteşem genç beyinler var ve birçok işin üstesinden rahatlıkla gelebilirler dediğim gibi altında toplana bileceğimiz bir labaratuvar yapsalar herkez başarısını gösterse ve devlet deseki tamam arkadaşlar bu sizin projelerinizden 5 tane en büyük olanlarını ve faydalı olacak olanlarını seçtik maaliyeti bizden iş sizden bakın o zaman neler oluyor...