değerli meslektaşlarım kendi kariyerinizi düşürmeyin ne ameleliği yaww kolunuzdaki altın bileziğin değerini biliniz. 3yıldan beri yurtdışında çalışıyorum elektriğin kralını rusyada yapıyorlar,diyecem şuki ruslar biz turkler gibi diploma lisans aramıyor sdadece uzman kadro elektrikçi olsunda sadece ona verilen işi yapsın mesela "tAVA İŞİNİ tavacıya bırak,acses işini cctv işini z.akımcılar yapar,aydınlatma işini aydınlatmacı yapar(branşlaşma var)Herkes kafasına göre iş yapmıyor bizim turkiyedeki gibiyani Elektrik sınıfdır hergün 1şeyler oğrenirsiniz benim okulum biteli 5 yıl oldu ama halen daha öğrenciyim yani artık günümüzde sizin bahsettiğiniz gibi basit bir tavan sensorü yada dimmer elektroniğide içine almaya başladı elektrik yani meslektaşlarım Elektronik artık vazgeçilmezlerimizden birisi[/QUOTE
----------------------------------------------------------------------------------------------
Saygıdeğer Meslektaşım Dibine Kadar Haklısın Kafa çalıştıran Mantık yürüten anlar diyorum ve yazılarınızı her geçen gün takip etmekteyim bravoo sizler gibi aynı meslek altında zati muhterem Bir sıfatı olan Elektrik mesleğini Taşımaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?