mustafa_09
Üye
Kişisel Bilgiler
Adı - Soyadı: Mustafa ERKOÇ
Tel: 0 555 824 70 03
E-Posta:[email protected]
Genel Bilgiler
Eğitim Durumu: Marmara ÜNİ. Elektrik Öğretmenliği
Toplam Tecrübe: 10 ay staj ve çalışma
Çalışma Durumu:İşsiz
Askerlik Durumu: 2016 ya kadar tecilli
Eğitim Bilgileri
Üniversite:Marmara üniversitesi
Lise:Nazilli Teknik lisesi
İş Tecrübeleri
*Nazilli Arçelik Beko Yetkili servisinde 8 ay staj ve çalışma
*Elektrik Tesisatçısında 1 ay staj
*Akteniz elektrik müh. Nazilli 1 ay staj
Nitelikler
Yabancı Dil: pre intermediate seviyesi Amerikan kültür kadıköy de devam ediyorum
Bilgisayar Bilgileri: Microsoft Office, Adobe photoshop, Autocad, Siemens simatic s7, Mathcad, Proteus, Multisim, az CCS C ile PİC Programlama
Sertifika Bilgileri:Grafik tasarım (İsmek), Elektrik işyeri açma belgesi (Ustalık belgesi)
Hobiler:Elektronik devre tasarımı
Öğrenim giderlerini karşılamak için iş arıyorum. Öğrenmeye açık bir yapım var. Teknoroji ile iç içeyim ve Rahatlıkla kavrayabiliyorum. Okulum bittiğinde Askere gidinceye kadar (2-3 yıl) çalışabileceğim bir iş arıyorum. Kendimi Otomasyon sistemleri ve Endüstriyel robotlar alanında geliştirmek istiyorum.
Adı - Soyadı: Mustafa ERKOÇ
Tel: 0 555 824 70 03
E-Posta:[email protected]
Genel Bilgiler
Eğitim Durumu: Marmara ÜNİ. Elektrik Öğretmenliği
Toplam Tecrübe: 10 ay staj ve çalışma
Çalışma Durumu:İşsiz
Askerlik Durumu: 2016 ya kadar tecilli
Eğitim Bilgileri
Üniversite:Marmara üniversitesi
Lise:Nazilli Teknik lisesi
İş Tecrübeleri
*Nazilli Arçelik Beko Yetkili servisinde 8 ay staj ve çalışma
*Elektrik Tesisatçısında 1 ay staj
*Akteniz elektrik müh. Nazilli 1 ay staj
Nitelikler
Yabancı Dil: pre intermediate seviyesi Amerikan kültür kadıköy de devam ediyorum
Bilgisayar Bilgileri: Microsoft Office, Adobe photoshop, Autocad, Siemens simatic s7, Mathcad, Proteus, Multisim, az CCS C ile PİC Programlama
Sertifika Bilgileri:Grafik tasarım (İsmek), Elektrik işyeri açma belgesi (Ustalık belgesi)
Hobiler:Elektronik devre tasarımı
Öğrenim giderlerini karşılamak için iş arıyorum. Öğrenmeye açık bir yapım var. Teknoroji ile iç içeyim ve Rahatlıkla kavrayabiliyorum. Okulum bittiğinde Askere gidinceye kadar (2-3 yıl) çalışabileceğim bir iş arıyorum. Kendimi Otomasyon sistemleri ve Endüstriyel robotlar alanında geliştirmek istiyorum.