TheSaboteur
Üye
Bir Dc Motorum Var. Milini Ters Yönde Çevirerek Akım Elde Ediyorum. Elde Ettiğim Akımın Voltunu Voltmetre Aracılığı İle Ölçebiliyorum. Ama Motor Mili Dönerken Ampermetreye Bağlayınca Mil Taş Kesiliyor Ve Dönmüyor. Benim Ürettiğim Elektriğin Amperini Ölçmem Lazım Ki Kaç Watt Akım Ürettiğimi Hesaplayabileyim. Bunun İçin Analog Ölçü Aletleri Kullandım (20 Yıllık Ölçü Aleti Bile Kullandım.) Digital Ölçü Aletleri Kullandım Ama Hiç Birinde Amperi Vermedi Çünkü Mil Taş Kesiliyordu Elle Bile Zor Çevriliyordu. Mili Çevirmeden Ölçü Aletinide Bağlasam, Mili Çevirdikten Sonra Ölçü Aletinide Bağlasam Sürekli Aynı Problemle Karşıkarşıya Kalıyorum. Bana Bu Konuda Yardımcı Olmanızı Rica Ediyorum. Benim Ürettiğim Elektriğin Kaç Watt Olduğunu, Ürettiğim Elektriğin Kaç Ampere Sahip Olduğunu Öğrenmem Lazım...
İndüksiyon Akımı Gerçekleştirdiğim Motorun Özellikleri: 24 Volt Dc Motor. Hollanda Yapımı. Katı Mıknatıslı(Muhtemelen Neodyumimyum). Benzersiz Bir Bakır Sarıma Sahip (Muhtemel Tel Çapı: 0.10 cm)
İndüksiyon Akımı Gerçekleştirdiğim Motorun Özellikleri: 24 Volt Dc Motor. Hollanda Yapımı. Katı Mıknatıslı(Muhtemelen Neodyumimyum). Benzersiz Bir Bakır Sarıma Sahip (Muhtemel Tel Çapı: 0.10 cm)