bağkur yapmaktan yöne sorun olmaz , benim öğrenmek istediğim halen çalıştığım kuruluş muhalefet ederse dükkan kapanabilirmi vergi kaydı nasıl olur kendi üzerimize de olsa vergi ustalık belgemizi dükkanımda kullana bilirmiyim bilginiz varsa aktarırmısısnız ....
bunu örneği varmı bildiğiniz ...işyeri olduğu için , kuruluştan çıkartılan ... insan sade bu kuluşa bağlımı çalşmalarını sürdürecek , başka bir tüzel kişilik oluşturamazlarmı yani ???
bağkur yapmaktan yöne sorun olmaz , benim öğrenmek istediğim halen çalıştığım kuruluş muhalefet ederse dükkan kapanabilirmi vergi kaydı nasıl olur kendi üzerimize de olsa vergi ustalık belgemizi dükkanımda kullana bilirmiyim bilginiz varsa aktarırmısısnız ....
kardeş şuan ben bu şekilde dükkan açtım halen bir işyerinde çalışıyorum işyeride dükkanım olduğunu biliyor ve sorun yok iyi bir muhasebeciyle görüşürsen seni daha güzel aydınlatır
bende dükkan açmak istiyorum iş yeri açma belgem var altında bir not var ustalık belgesinin kapsadığı bütün hakları kapsar yazıyor da
benim anlamadığım işyeri açerken esnaf odasına mı kayıt yapılıyo yoksa ticaret odasımı birde toplam masraf tahminen ne olur ?