Elektrik dağıtım şirketlerindeki uygulanan maaş sistemi neden özel sektörde uygulanmıyor ?

Belge ve diplama Özel sektörde ikisininde yeri farkli görüşündeyim. Özel sektörlerde maaş orana düşük, mesai parasi yok, çalışma saatinin üstündesin ve özel sektörler birbirlerini takip ediyor.
A - firmasi teknik personel maaşi : 1300 TL ise
B - Firmasi diyor ki , A firmasi bu kadar veriyor bende aynisini veririm veya veriyorum diyor
Bunlarin arkasina gelen diğer özel sektörler de
A-B-C-D vs gibi iş yerleri ile maaşimiz ayni :)
Eğer gücün kudredin yetiyorsa kendine güvencen varsa kendi iş yerini açacaksin ve bana göre kimseye boyun bükmeyeceksin.
Bunun tek çözümü var asgari ücret belirlenirken sendikalar ve hükümet teknisyenler için ve yapılan işin özelliğine göre asgari teknisyen maaşıda belirlemeli

Bu sendikalar basimizda olduğu sürece bu şekilde ezilmeye devam sendikalarin tek bildiği iş yemekle servis işi senin iş güvenliğinmiş maaşın yetmiyomuş umrundami ....

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

Kemal sunalın filmlerindeki memur tiplemesi günümüzde özel sektörde çalışanlar için geçerli oldu yani tersine döndü. Şu zamanda memur olmak revaçta, özelde çalışanların bir çoğunun durumu perişan maalesef.(Elektrik dağıtım şirketide özel ama bağımsız bir cumhuriyet !)

Forum istatistikleri

Konular
129,838
Kullanıcılar
452,676
Son üye
ali danışan

Yeni konular

Geri