Sevgili kardeşim 6 senelik deneyimli bir elektrik-
Elektronik mühendisi olarak sana şunları söyleyebilirim. Yanlız söylediklerim biraz canını sıkabilir. Öncelikle şunu bilmen lazım elektrik-elektronik mühendisliği bölümü Türkiyede işsiz gezen daha çok elektronik mühendisi yetiştirmemek üzere Türkiyede icat olmuş bir bölümdür. Maalesef Elektronik alanda personele ihtiyaç çok az ülkemizde (okulu bitirip acı gerçekle karşılaşana kadar hep elektronik alanında çalışmayı düşünüyordum). O yuzden sana bilgisayar, kontrol veya elektrik alanlarından birine yönelmeni tafsiye ederim. Cevap veren arkadaşlardan biri smm almak için gerekli dersleri almanı önermiş bence de çok doğru bir hareket olur. Bu dersler Yüksek Gerilim Tekniği, Elektrik Makinaları, Enerji İletim Teknikleri ya da Enerji Dağıtım Teknikleri dersleridir. Elektrik sektöründe çalışacak çok alan var dediğim gibi sana bu alana yönelmeni tavsiye ediyorum. Yaz tatillerini boş geçirme kesinlikle çalış. Stajlarını naylon yapma sakın.. Sana tavsiyelerim bular kardeş. Yardımcı olabilmişimdir umarım...