Tabi yine de yapilabilecekler yok degil mesela is kurun meslek edindirme miydi adi tam hatirlamiyorum, staj programi var. Ayda bin tl olarak parani iskur karsiliyor. Sende sirkette stajyer statusunde oluyorsun. 6 ay suruyor. 6 ay sonunda acik pozisyon varsa ve begenirseler alirlar ise. Yoksa 6 aylik tecrube olur. Ismek kurslarini arastir. Ucretsiz plc kurslari olur. O da uc dort ay falan suruyor yanlis hatırlamıyorsam ama donem basini denk getirmen gerekir. Birde sinirsiz internet ve yazici al eve. Buldugun egitim video sunu indir izle. Ondan sonra elekrikle ilgili ne kadar yonetmelik bulursan indir ciktisini al. Emo nun sitesinde e kitaplar var ucretli ve ucretsiz onlari indir cikti al. Emonun egitimleri var. Ama otomasyonda var mi bilmiyorum. Eger bu isi yapan tanidigin varsa yapis yakasina hic birakma. Gerekirse karin tokluguna calis hic durmadan soru sor not tut. Surekli sana birseyler anlatmasini sagla, hic yanindan ayrilam o zaman guzel olur iste.Merhaba Düzce Üniversitesinden henüz mezun oldum. Otomasyon Plc alanında kendimi yetiştirmek istiyorum. İş, kurs ne varsa önerilere açığım. İstanbul Pendik'te ikamet ediyorum.
Merhaba Düzce Üniversitesinden henüz mezun oldum. Otomasyon Plc alanında kendimi yetiştirmek istiyorum. İş, kurs ne varsa önerilere açığım. İstanbul Pendik'te ikamet ediyorum.
[email protected] adresine cv gönderin.Merhaba Düzce Üniversitesinden henüz mezun oldum. Otomasyon Plc alanında kendimi yetiştirmek istiyorum. İş, kurs ne varsa önerilere açığım. İstanbul Pendik'te ikamet ediyorum.