yavuzalgin
Üye
Seri numaram sayacımınkiyle aynı ?size gelen yüksek miktarlı faturada ki sayaç numarasındaki sayacın önündeki sigortayı kapatın. Seri numaranızda karşı daire ile son numara farklı dikket edin sayacın girişini kapatın Elektrik hangi dairede gidiyordssa yüksek fatura onundur
Benim dairemin ki kesildievde değilmisiniz
73389762 seri numaralı sayacın sigortasını kapatın. Elektrik hangi dairede kesiliyor.
Evdeki cihazları kontrol ettiğinizi söylemiştiniz. Tek seçenek kaçak elektrik çekiliyor sayacınızdan başka bir açıklaması yok artık veya sayaç bozukSeri numaram sayacımınkiyle aynı ?
Benim dairemin ki kesildi
Evet oluyortamam sigortayı kapattığınızda sizin dairede elektrikler gidip karşı dairede hala Elektrik oluyormu?
Evdeki cihazları kontrol ettiğinizi söylemiştiniz. Tek seçenek kaçak elektrik çekiliyor sayacınızdan başka bir açıklaması yok artık veya sayaç bozuk
Sayacın alt klemens gurubunu tam karşıdan net görülecek şekilde çekebilirmisniz?
Daire içindeki Sigorta kutusunu kapattığımda sayaçta ilerleme olmuyor. Kırmızı ışığa dikkat etmedim ama bakarım şimdi onadadaire içinde siğorta kutusu yok mu ? varsa buradan enerjiyi kesin , bakın sayaçta ilerleme var mı ?
ve kırmızı ledi yanıp sönüyor mu ?