Elektrik kesilmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esarikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esarikan

Üye
Kolay gelsin herkese iyi çalışmalar mesajı İzmir'den yazıyorum sık sık Elektrikler kesiliyor. Bazen saniyelik gelip gidiyor düşüp geliyor Yüksek geliyor. Daha yeni komşunun 8.000 liralık buzdolabı arızası çıktı anakart yanması sonucu.
Voltaj koruma rölesi almayı düşünüyoruz. 5-6 tane marka var bunları sormak istiyorum. Marka yazmak ne kadar doğru olur bilmiyorum ama. Kararsız kaldık. Trifaz ve dijital göstergeli olsun istiyoruz. Markalar schoner, Elektrotek, tomz, tense, entes, rcon tecrübeli olanlar aydınlatıcı bir fikir verebilir mi acaba teşekkürler

1 şubatta voltaj dalgalanması oldu evimde kalkıp kaçak akım rölesini kapatana kadar klimanın kartı yanmış geçen hafta fark ettim tredaş kabul etmedi vestel klima HL arızası veriyor yetkili servis rapor tuttu ev sahibim sen yaptıracaksın dedi tartışma vs. yarı yarıya dedi en sonunda onu da kabul etmedim bakalım evden çıkacağım ve ya kabul edip yaptıracak. tomz baya alan kişi olmuş alışveriş sitesinde bir başka yerde schonerin montajını yapmıştım gayet güzel sağlıklı çalışıyordu. oturduğum ev benim olmadığından dolayı 4500 tl vermek istememiştim şimdi klimanın dış ünite kartı servisin verdiği fiyat 6500tl.

tomz tavsiye ederim araştırdığım yorumlarına baktığım kadarıyla.

1 şubatta voltaj dalgalanması oldu evimde kalkıp kaçak akım rölesini kapatana kadar klimanın kartı yanmış geçen hafta fark ettim tredaş kabul etmedi vestel klima HL arızası veriyor yetkili servis rapor tuttu ev sahibim sen yaptıracaksın dedi tartışma vs. yarı yarıya dedi en sonunda onu da kabul etmedim bakalım evden çıkacağım ve ya kabul edip yaptıracak. tomz baya alan kişi olmuş alışveriş sitesinde bir başka yerde schonerin montajını yapmıştım gayet güzel sağlıklı çalışıyordu. oturduğum ev benim olmadığından dolayı 4500 tl vermek istememiştim şimdi klimanın dış ünite kartı servisin verdiği fiyat 6500tl.

tomz tavsiye ederim araştırdığım yorumlarına baktığım kadarıyla.
Geçmiş olsun. Komşunun da 8000 TL si maalesef gitti boş yere. Ama sorumluluk alan yok. O yüzden takmak lazım. Geçen seneden beri bakıyorum bende. Ama karar veremedim. Elektrik kesintisini yakalarsam şalteri kapatıyorum. 5-10 dk bekleyip açıyorum. Dışarıda olduğumuz zaman yada gece yapamıyoruz. Bende Schonere ( DTS238) doğru kayıyorum ama. Tomza ( TOVPD3-63VAS )da bakıyorum. Tenseye (GKE-63T) de ama bilemiyorum. Hangisi sorun çıkarmaz.

Alışveriş sitelerinde yorumlarla kıyaslamanızı tavsiye ederim belki burada kullanan ustalarımız vardır, en güzel özelliği elektrik kesildi 10dk sonra geldi ayarladığınız dakika sonrasında sisteme enerjiyi vermesi git-gel olayını tamamen ortadan kaldırıyor

Forum istatistikleri

Konular
133,388
Kullanıcılar
459,260
Son üye
cumhur003

Yeni konular

Geri