Bahsettiğiniz pako şalter 1 - 0 - 2 sıralamasıyla bulunur ve adı kutup değiştirici şalter veya enversör şalter diye geçer.
2 faz ile nötr u götürebilir derken burayı anlamadım ustam? Biraz daha detaylandirirmisn??Hoş bulduk sayın Acemi.
Benim şimdiye kadar kullandıklarım hepsi 1-0-2 idi. 2-0-1 var mı bilmiyorum. Hatta şu an evimde güneş paneli sisteminde kullandığım ayırıcı şalter 1-0-2.
İlk sorulan soruya baktım da arkadaş 3 faz çekmek istiyormuş. 3 faz çekmek isterse 4 kutuplu olması gerekir. Çünkü nötr hattını da şaltere girmesi lazım. Jeneratör nötürü ile şebeke nötürünü birbirinden ayırması gerekir. 4 kutuplu şalter olmadığından 2 faz ile nötürü götürebilir.
Hay Allah razı olsun üstadım..Depoda trifaze besleme var.klimalar filan 3 fazlı.Yani 2 faz yeterli olmuyor.4 kutuplu lazım..onerdiginiz yerden araştırıp bakayım o zaman.tesekkur ederim tekrar sayın ustam.Depo aydınlatmanız, üç faz ıle belneıyorsa, bağlıyacagınız pako şalter 3 faz+nötr kesemıyecegınden,2 faz+nötrü şalterden geçirin demek istiyor arkadaş.Bir faz ya karanlık kalacak yadaparalel baglıyacaksınız.
Metop fıat lıstesıne baktım, örnek olarak;MT057 32 amper 4 kutuplu değiştirici şalter var, baglantılara dıkkat ederek yabalirisiniz sanıyorum.
Kardeş Elektrik(Kraus Naımer) ürünlerınde A223 veya A213 tıp şalter akım değeri ile nötrlü 4 kutuplu ürünleri mevcutdur.
Hoş bulduk sayın Acemi.
Benim şimdiye kadar kullandıklarım hepsi 1-0-2 idi. 2-0-1 var mı bilmiyorum. Hatta şu an evimde güneş paneli sisteminde kullandığım ayırıcı şalter 1-0-2.
İlk sorulan soruya baktım da arkadaş 3 faz çekmek istiyormuş. 3 faz çekmek isterse 4 kutuplu olması gerekir. Çünkü nötr hattını da şaltere girmesi lazım. Jeneratör nötürü ile şebeke nötürünü birbirinden ayırması gerekir. 4 kutuplu şalter olmadığından 2 faz ile nötürü götürebilir.
@zeybek ustamDepo aydınlatmanız, üç faz ıle belneıyorsa, bağlıyacagınız pako şalter 3 faz+nötr kesemıyecegınden,2 faz+nötrü şalterden geçirin demek istiyor arkadaş.Bir faz ya karanlık kalacak yadaparalel baglıyacaksınız.
Metop fıat lıstesıne baktım, örnek olarak;MT057 32 amper 4 kutuplu değiştirici şalter var, baglantılara dıkkat ederek yabalirisiniz sanıyorum.
Kardeş Elektrik(Kraus Naımer) ürünlerınde A223 veya A213 tıp şalter akım değeri ile nötrlü 4 kutuplu ürünleri mevcutdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?